16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    HTC Desire 530 ελληνικό hands-on video: Trendy και ξεχωριστό! (ΜWC 2016)

    Η HTC αν και το τελευταίο διάστημα δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην καλύτερη προβολή του HTC Vive VR (καθώς είναι γνωστό ότι η HTC ποντάρει πολλά στην διάδοση της εικονικής πραγματικότητας), αυτό δε σημαίνει ότι έλειψαν οι νέες παρουσιάσεις smartphones. Οι συσκευές λοιπόν που παρουσιάστηκαν στο φετινό MWC ήταν τα Desire 825, 630 και 530, τα οποία επιχειρούν μέσω της ξεχωριστής trendy και «unique» εμφάνισης τους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μίας μεγάλης μερίδας του καταναλωτικού κοινού.

    HTC Desire 530 (2) (Large)

    Στο booth της HTC είχαμε τη δυνατότητα να δούμε καλύτερα το HTC Desire 530, το οποίο πρόκειται για μία πρόταση που απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό που επιθυμεί μία αξιόλογη συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει μία μικρή περιουσία για να το αποκτήσει. Η trendy φιλοσοφία του φαίνεται από το back cover του, το οποίο έχει δημιουργηθεί με γνώμονα μία splash τεχνική που καθιστά το πίσω τμήμα κάθε συσκευής ξεχωριστό.

    HTC Desire 530 (6) (Large)

    Τα tech specs του, αν και το κατατάσσουν στην χαμηλή κατηγορία αυτό δε σημαίνει ότι στερείται δυνατοτήτων, καθώς το HTC Desire 530 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p, επεξεργαστή Snapdragon 210 με 1.5GB RAM, αποθηκευτικό χώρο στα 16GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση microSD slot, ενώ παράλληλα διαθέτει κάμερες στα 8 και 5MP, καθώς και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.200mAh.

    HTC Desire 530 (5) (Large)

    To HTC Desire 530 αν μη τι άλλο πρόκειται για μία «ιδιαίτερη» και ξεχωριστή συσκευή, η οποία έχει όλα τα φόντα να τραβήξει την προσοχή του νεανικού κοινού…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles