18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei GX8 ελληνικό hands-on video: “Μία ακόμη δυναμική πρόταση από την Huawei”! (MWC 2016)

    Αν και η ανακοίνωση από την Huawei  του υβριδικού laptop/tablet Matebook, μονοπώλησε (δικαιολογημένα) το ενδιαφέρον, ωστόσο στο booth της υπήρχαν και άλλες συσκευές που είχαν αρκετό ενδιαφέρον. Μία από αυτές ήταν και το Huawei GX8, ένα αρκετά δυναμικό smartphone που έχει αρκετά στοιχεία που θα τραβήξουν την πρόταση των καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν μία πρόταση υψηλών επιδόσεων.

    Huawei GX8 MWC 2016 (2)

    Πιο συγκεκριμένα, το Huawei GX8 που ξεχωρίζει για το λεπτό design και τη μεταλλική αίσθηση, διαθέτει IPS LCD οθόνη στις 5.5 ίντσες (71.7% screen-to-body ratio) με ανάλυση στα 1080p και πυκνότητα στα pixels που αγγίζει περίπου τα 401ppi. Στα ενδότερα βρίσκουμε ένα octa-core chipset της Qualcomm (Snapdragon 615), ενώ η μνήμη του ανέρχεται στα 2GB RAM με το storage του να φτάνει τα 16GB  (υπάρχει και έκδοση στα 3GB RAM με 32GB αποθηκευτικό χώρο). Επιπλέον, η Huawei ακολουθώντας την παράδοση που την θέλει να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στις camera δυνατότητες των συσκευών της έχει προτιμήσει για το Huawei GX8, κύριο σένσορα στα 13MP, ο οποίος υποστηρίζει auto-focus και Optical Image Stabilization, ενώ επίσης υποστηρίζει video recording στα 1080p. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μπροστινή selfie cam με ποιότητα στα 5MP.

    Huawei GX8 MWC 2016 (6)

    Huawei GX8 MWC 2016 (3)

    Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα το δούμε να κυκλοφορεί στη χώρα μας, το Huawei GX8 ενσωματώνει μία σειρά από χαρακτηριστικά, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις των συσκευών που συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις και όμορφο design…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles