17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Tab3 10 Business ελληνικό hands-on: “Επαγγελματική εμπειρία”! (MWC 2016)

    H Lenovo στο πλαίσιο του MWC παρουσίασε μία νέα δυνατή τριπλέτα από tablets, με την επωνυμία Tab3 και που το κάθε ένα εξ’ αυτών απευθύνεται σε διαφορετική κατηγορία καταναλωτών. Η “τριάδα” αποτελείται από τα Tab3 7, Tab3 8 και Tab3 10 Business και μετά το budget-friendly εφτάρι tablet της Lenovo είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά και το Business-oriented δεκάρι της tablet…

    Lenovo Tab3 Bussiness (2)

    Το Tab3 Business επιχειρεί να βγάλει ένα πιο “επαγγελματικό προφίλ” στον καταναλωτή, χωρίς όμως να απαιτείται ο χρήστη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να το αποκτήσει. Η συγκεκριμένη πρόταση που ξεχωρίζει για τις ποιοτικές της προδιαγραφές προσφέρει 10ιντσή οθόνη με ανάλυση στα 1080p, τετραπύρηνη CPU με ταχύτητα ρολογιού στα 1.3GHz και 2 ή 3GB μνήμης RAM μαζί με 16 ή 32GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, το Business tablet της Lenovo διαθέτει κάμερες στα 8 και 5MP (κύρια και selfie cam αντίστοιχα), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι υποστηρίζει Y και Τ connectors, ενώ διαθέτει και μία RJ45 cable port. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου tablet είναι ότι έρχεται με το πρότυπο IP52, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στη σκόνη και στο νερό, ενώ παράλληλα παρέχει και native hardware encryption για maximum ασφάλεια.

    Lenovo Tab3 Bussiness (1)

    Lenovo Tab3 Bussiness (3)

    Το Tab3 10 Business αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά τον προσεχή Ιούνιο και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 199 και θα φτάνει τα 299 δολάρια, αναλόγως το μοντέλο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles