24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft Lumia 650 ελληνικό hands-on video: H «elegant» πλευρά των Lumia (MWC 2016)

    Η Microsoft πριν από λίγο καιρό μας παρουσίασε το Lumia 650, το οποίο είναι μία native Windows 10 πρόταση με low-end specs και ουσιαστικά είναι το smartphone που επιχειρεί να βαδίσει στα βήματα του άκρως πετυχημένου Lumia 640, που παρουσιάστηκε για πρωτή φορά στη διάρκεια του MWC 2015.

    Microsoft Lumia 650 (2)

    Microsoft Lumia 650 (1)
    Κάνοντας μία επίσκεψη στο booth της Microsoft είχαμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα από κοντά το νέο Lumia, το οποίο πρόκειται για μία συσκευή με 5ιντσό display, Snapdragon 212 Soc, το οποίο φέρει τετραπύρηνη CPU με ταχύτητα ρολογιού στα 1.3GHz, 16GB αποθηκευτικού χώρου και 8 και 5MP κάμερες (κύρια και selfie cam), αλλά και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.000mAh. Σε σύγκριση με τα περισσότερα Lumia, το dual-SIM 650 διακρίνεται για την μεταλλική κατασκευή του, καθώς είναι εμφανές ότι η Microsoft θέλησε να προσδώσει μία πιο «premium» διάσταση στη νέα της συσκευή, χαρίζοντας της έναν πιο «elegant» αέρα που παράλληλα συμβάλλει καλύτερα στην μεγαλύτερη αντοχή του.

    Microsoft Lumia 650 (3)

    Η πρώτη εντύπωση που μας άφησε στο MWC ήταν άκρως ικανοποιητική, καθώς η εναλλακτική φύση των Windows 10 σίγουρα μπορεί τραβήξει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού που θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles