20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sony XPERIA X & XPERIA XA ελληνικό hands-on video: Γνωρίζουμε τη νέα γενιά των Sony Smartphones! (MWC 2016)

    H Sony παρουσίασε στη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε στο Fira convention Center στο πλαίσιο του MWC, τη νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ιστορική σειρά. Στη διάρκεια του Sony press conference είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την συνέντευξη τύπου της Sony και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από τα XPERIA X και XPERIA XA.

    Sony Xperia X (1)

    To XPERIA X Πρόκειται για μία πρόταση με οθόνη triluminos 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 650, Adreno 510 GPU, 3GB RAM, 32GB στην single SIM (ή 64GB στην double SIM έκδοση) επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, κεντρική κάμερα 23MP με ευρυγώνιο φακό 22mm, SteadyShot video stabilisation και Predictive Hybrid Autofocus, δεύτερη κάμερα στα 13MP καθώς και μπαταρία 2.630mAh με Qnovo Adaptive Charging technology.

    Sony Xperia X (4)

    Sony Xperia X (3)
    Το XPERIA XA από την άλλη διαθέτει μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Σε ότι αφορά τα specs του, το XA διαθέτει display στις 5 ίντσες με κυρτό γυαλί edge-to-edge ανάλυσης 1280×720 pixels, οκταπύρηνο MediaTek Helio P10, Mali T860 GPU, 2GB RAM, κάμερα 13MP με LED flash και Hybrid Auto-Focus, δεύτερη κάμερα 8MP, 16GB αποθηκευτικό χώρο με υποστήριξη καρτών microSD και μπαταρία 2.300mAh με Qnovo Adaptive Charging technology.

    Sony Xperia XA (3)

    Sony Xperia XA (2)

    Τα νέα XPERIA θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά στα τέλη Μαίου και οι τιμές τους θα ξεκινούν περίπου από τα 349 ευρώΜετά το τέλος της συνέντευξης τύπου της Sony είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τα δυο smartphones και στα hands-on videos που ακολουθούν μπορείτε και εσείς να πάρετε μία καλή γεύση από τα δύο ξεχωριστά smartphones της Sony…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles