19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2023: Αυτό είναι το εντυπωσιακό Watch GT Cyber της Huawei

    Το smartwatch της Huawei Watch GT Cyber ​​κυκλοφόρησε στην κινεζική αγορά τον περασμένο Νοέμβριο, όμως μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει στην Ευρώπη. Η εταιρεία παρουσίασε το άκρως εντυπωσιακό Watch GT Cyber, στο πλαίσιο του MWC 2023 στη Βαρκελώνη, επιτρέποντας στους παρευρισκομένους να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στο πιο customizable smartwatch που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Τα «έξυπνα» ρολόγια σε γενικές γραμμές αφήνουν ένα περιθώριο πειραματισμού και προσαρμόζονται στο προσωπικό στιλ του χρήστη, όμως η Huawei, σε αυτή την περίπτωση, έχει κάνει ένα βήμα παρά πάνω. Σε αντίθεση με άλλα smartwatches, τα οποία επιτρέπουν μόνο αλλαγή στο λουράκι, στο Watch GT Cyber μπορεί να αλλάξει και το ίδιο το πλαίσιο.

    Με αυτόν τον τρόπο, ο κάτοχός του μπορεί να προσαρμόσει το ρολόι έτσι ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ και κάθε περίσταση, με την κατάλληλη θήκη ρολογιού. Φυσικά, έρχεται με πλήθος λειτουργιών, που βοηθούν στην παρακολούθηση της υγείας, όμως προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσο κοστίζει και πότε θα το δούμε στα μέρη μας.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles