17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2023: Ντεμπούτο για το OnePlus Concept 11 με τεχνολογία ψύξης Active CryoFlux

    Το OnePlus Concept 11 παρουσιάστηκε επίσημα στο Mobile World Congress 2023. Η συσκευή διαθέτει τεχνολογία ψύξης Active CryoFlux, η οποία μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία έως και 2,1 °C, βελτιώνοντας το ρυθμό καρέ στα παιχνίδια κατά 3-4 fps. Μειώνει επίσης τη θερμοκρασία του τηλεφώνου κατά 1,6 ° C κατά τη διάρκεια της φόρτισης, εξοικονομώντας 30 με 40 δευτερόλεπτα χρόνου φόρτισης.

    Το Active CryoFlux λειτουργεί με τις κεραμικές πιεζοηλεκτρικές μικροαντλίες βιομηχανικής ποιότητας στο κέντρο, συνδεδεμένες με αγωγούς που βρίσκονται μεταξύ ενός άνω και κάτω διαφράγματος. Η μικροαντλία καταλαμβάνει μια περιοχή μικρότερη από 0,2cm2, επιτρέποντας στο υγρό να κυκλοφορεί γύρω από τους αγωγούς χωρίς να αυξάνει σημαντικά το βάρος και το πάχος του τηλεφώνου. Το OnePlus Concept 11 διαθέτει φουτουριστική αισθητική με γυάλινο ενιαίο σώμα και βαθιά καμπύλη για λεπτότερο πλαίσιο.

    Επιπλέον, ένα διαφανές πίσω κάλυμμα παρέχει μια εικόνα του μικρο-υγρού που ρέει μέσω των αγωγών, το οποίο ολοκληρώνεται με μια επίστρωση με μαγνητρόνιο όπου το μέταλλο και το κράμα εναποτίθενται σε μικροσκοπικές ποσότητες στη θήκη χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό πεδίο. Η ίδια αισθητική βρίσκεται και στο φωτογραφικό φακό. Το παγωμένο ενεργό υγρό CryoFlux ρέει μέσω της κάμερας με φωτοστέφανο και η περιοχή του φακού περιβάλλεται από χάραξη Guilloché. Εξοπλισμένο με Snapdragon 8 Gen 2, το OnePlus 11 5G διαθέτει ανίχνευση ακτίνας με επιτάχυνση υλικού που μπορεί να προσομοιώσει εφέ φωτισμού σε πραγματικό χρόνο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles