18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2023: Ο πρόεδρος της Lenovo επιβεβαιώνει… Έρχεται νέο Razr foldable μέσα στη χρονιά!

    Μπορεί το Rizr της Motorola να τράβηξε (δικαιολογημένα) τα βλέμματα στο Mobile World Congress που ολοκλήρωσε τις εργασίες του την Πέμπτη, ωστόσο όπως έγινε γνωστό και από επίσημα χείλη (πιο επίσημα δε… γίνεται), μέσα στο 2023 επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του Razr!

    Razr 2022

    Συγκεκριμένα, ο Yang Yanging, CEO της Lenovo (στην οποία ως γνωστόν ανήκει η Motorola) επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους του CNBC ότι η νέα έκδοση στο next-gen foldable θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, με το development team της Motorola να εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω στη βελτίωση του hinge μηχανισμού, αλλά και σε μικρότερη τσάκιση στο κέντρο του foldable. Αν και ο κ. Yanging δεν προέβη σε άλλες λεπτομέρειες αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της πολυαναμενόμενης συσκευής, παρόλα αυτά τόνισε ότι θα το δούμε πολύ σύντομα, εντός του 2023.

    Ως γνωστόν, η πιο πρόσφατη έκδοση του foldable Razr παρουσιάστηκε πέρσι και σίγουρα έφερε μια σειρά από βελτιώσεις σε σύγκριση με τις προηγούμενες versions. Ωστόσο, εάν δούμε τα τελευταία posts του έγκριτου leaker Evan Blass που αφορά στην υπό ανάπτυξη συσκευή, το Razr του 2023 θα διαθέτει ένα πολύ μεγαλύτερο εξωτερικό display που θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα του εξωτερικού panel. Αν και δεν μπορούμε σε αυτή τη φάση να γνωρίζουμε το ακριβές μέγεθος του εξωτερικού display, ωστόσο φαίνεται ότι θα είναι κομματάκι μεγαλύτερο από το AMOLED display των 2.7 ιντσών που είχαμε πέρσι.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι το rollable Rizr μάλλον θα αργήσει πολύ παραπάνω σε σύγκριση με το νέο Razr, καθώς για να περάσει σε τελικό στάδιο απαιτούνται πολλά χρόνια development.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles