16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2023: Παγκόσμια κυκλοφορία για το αναδιπλούμενο Magic VS της Honor

    Την κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic VS και εκτός Κίνας ανακοίνωσε η Honor στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία ανέφερε ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις παγκόσμιες αγορές ξεκινώντας από 1.599 ευρώ για ένα μοντέλο με 12 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. H άφιξη θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο, αλλά οι ημερομηνίες κυκλοφορίας στις άλλες χώρες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

    Το Honor Magic VS κυκλοφόρησε στην Κίνα πέρυσι. Μοιάζει με ένα μικρό tablet που μπορεί να διπλωθεί στη μέση για να μοιάζει με ένα πιο παραδοσιακό smartphone. Η εσωτερική του οθόνη έχει μέγεθος 7,9 ίντσες με σχεδόν τετράγωνη αναλογία διαστάσεων 10,3:9 και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, ενώ η εξωτερική οθόνη είναι 6,45 ίντσες με αναλογία διαστάσεων 21:9 και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 και διαθέτει μπαταρία 5.000mAh, που μπορεί να φορτιστεί γρήγορα, έως και 66W. Υπάρχουν τρεις πίσω κάμερες (μια κύρια 54 megapixel, μια υπερευρεία 50 megapixel και ένας τηλεφακός οκτώ megapixel) και μια μπροστινή κάμερα 16 megapixel.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles