22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2024: Έρχεται το Barbie flip phone από την HMD

    Με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση έφτασε η HMD στο MWC 2024, αφού η εταιρεία, η οποία λάνσαρε συσκευές με το brand Nokia τα τελευταία 7 χρόνια, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα Barbie flip phone τον ερχόμενο Ιούλιο σε συνεργασία με την Mattel. Πρόκειται για μια από τις πολλές συσκευές που η HMD έχει δρομολογήσει για το επόμενο καλοκαίρι, αφού εκτός από το Barbie flip phone, βρίσκονται καθ’οδόν ένα Nokia-retro feature phone και ένα HMD smartphone.

    Τι να περιμένουμε από το Barbie flip phone

    Προς το παρόν δε μπορούμε να σας μεταφέρουμε την τιμή, τις προδιαγραφές ή τα χαρακτηριστικά για το μέχρι στιγμής ανώνυμο κινητό Barbie της HMD, καθώς δεν ανακοινώθηκαν. Παρόλα αυτά, αναμένεται να είναι ένα παραδοσιακό feature flip phone και όχι ένα smartphone. Σε συνέντευξή του, ο υπεύθυνος marketing της HMD, Adam Ferguson, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα συσκευή.

    Η νέα συνεργασία αποτελεί ουσιαστικά προέκταση των σχεδίων της φινλανδικής εταιρείας HMD να απομακρυνθεί από την αποκλειστική παραγωγή προϊόντων υπό το brand Nokia,  λανσάροντας συσκευές με το δικό της όνομα. Η Mattel είναι ο πρώτος συνεργάτης στην νέα εποχή για την εταιρεία, όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι ο τελευταίος.

    Σημειώνεται ότι η εταιρεία HMD Global απέκτησε τα δικαιώματα για τα κινητά Nokia το 2016 και από τότε έχει λανσάρει αρκετές συσκευές, εστιάζοντας κυρίως σε smartphones που λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα Android. Το τελευταίο διάστημα ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να πουλάει τις δικές της συσκευές χωρίς το λογότυπο της Nokia. Το επερχόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της περιλαμβάνει smartphones, tablets, ασύρματα ακουστικά κ.α.

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΕΚΕΕ και MWC24: 11η συνεχόμενη ελληνική αποστολή, στο μεγαλύτερο συνέδριο καινοτομίας παγκοσμίως

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles