21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Nokia 105. Hands-on video με το κινητό των 15 ευρώ (MWC 2013)

    Όλοι μας γοητευόμαστε από τα smartphones… Τα λειτουργικά τους, τις εφαρμογές, τις μεγάλες οθόνες στις οποίες τα δάκτυλά μας κάνουν “πάρτι” γράφοντας SMS και μηνύματα στα sites κοινωνικής δικτύωσης.

    Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά… Αυτή των ανθρώπων που, ακόμη και τη σημερινή εποχή, θέλουν από το κινητό τους να κάνει απλά τα βασικά (για το δικό του λόγο ο καθένας). Και δεδομένης της κρίσης, θέλουν αυτό να κοστίζει όσο το δυνατόν λιγότερο. Η Nokia, με το 105, τη συσκευή που τις τελευταίες μέρες αποκαλούν όλοι ως το “κινητό των 15 ευρώ”, στοχεύει ακριβώς εκεί, σε όσους θέλουν μία βασική συσκευή – και βέβαια στις αναπτυσσόμενες αγορές στις οποίες, έτσι κι αλλιώς, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και αποτελούν ένα από τα πεδία μεγάλου ενδιαφέροντός της.

    Παρά τη χαμηλή τιμή, διαθέτει έγχρωμη οθόνη και “χαρούμενη” εμφάνιση… Περισσότερα για τα specs του έχουμε γράψει εδώ μετά την ανακοίνωσή του.

    Τώρα, όμως, σας παρουσιάζουμε και ένα mini hands-on video από το Γιώργο Ιωσηφίδη, που το είδε στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του MWC 2013.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles