15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Garmin vivoactive HR και vivofit 3. Νέα ξεχωριστά wearables στο MWC 2016

    Ανακοινώσεις και για τη Garmin ενόψει του MWC 2016, με την παρουσίαση νέων wearables. Είναι τα vivoactive HR sport watch και vivofit 3 activity tracker που βελτιώνουν τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας σε σχεδίαση και χαρακτηριστικά.

    Garmin Vivoactive HR

    Στην περίπτωση του vivoactive HR το μεγαλύτερο update αφορά τον ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακών παλμών που πλέον εξαλείφει την ανάγκη να τοποθετείται σε ειδικό λουράκι στο στήθος. Έχουμε επίσης ολοκληρωτική αλλαγή στο σχεδιασμό της συσκευής που έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

    Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο GPS, το sport watch της Garmin μπορεί να παρακολουθεί την άσκησή σας (τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, γκολφ, κωπηλασία, σκι, snowboard) με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για κάθε άθλημα.

    garmin-vivoactive-hr-04

    Χάρη στην Chroma Display που ενσωματώνει επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση των πληροφοριών και κάτω από το έντονο ηλιακό φως, σε αντίθεση με τα ρολόγια με οθόνες LED που δυσκολεύουν το χρήστη τους. Προσφέρει έως οκτώ ημέρες αυτονομίας σε λειτουργία παρακολούθησης δραστηριότητας, αλλά μόνο 13 ώρες αν ενεργοποιήσετε το GPS, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο.

    Στον τομέα του software, ξεχωρίζει το Move IQ (που είναι επίσης διαθέσιμο και για το vivofit 3 όπως θα δούμε παρακάτω) και μπορεί να ανιχνεύσει πότε περπατάτε, τρέχετε, κάνετε ποδήλατο, κολύμπι ή άσκηση στο ελλειπτικό ώστε να παρακολουθείτε ξεχωριστά κάθε δραστηριότητά σας. Όπως και πριν, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες της ημέρας σε ένα χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα IQ. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε widgets και watchfaces, να παρακολουθείτε τον ύπνο σας και να συμμετέχετε σε online challenges με τους φίλους. Σας δίνει επίσης tips υγείας και ευεξίας και σας ενημερώνει όταν φτάσετε τους στόχους σας.

    garmin-vivoactive-hr-14

    Το vivoactive HR θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2016 έναντι 250 δολαρίων και σας επιτρέπει να αλλάξετε band επιλέγοντας ανάμεσα σε μαύρο, λευκό, κίτρινο και κόκκινο έναντι 30 δολαρίων το ένα.

    Το vivofit 3, από την πλευρά του, διαθέτει βελτιωμένη οθόνη οπίσθιου φωτισμού που δείχνει τα βήματα, τις θερμίδες, την απόσταση, τα λεπτά έντασης και την ώρα της ημέρας, ενώ, όπως και το vivoactive HR, έρχεται με το Move IQ χαρακτηριστικό. Έχει αφαιρούμενη μπαταρία που διαρκεί ένα χρόνο και είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα. Κοστίζει 100 δολάρια με μαύρο ή λευκό λουράκι 

    garmin-vivofit3-06

    Τα extra λουράκια κοστίζουν 30 δολάρια (εκτός από το custom Jonathan Adler band που βλέπετε στην ακόλουθη φωτογραφία το οποίο κοστίζει 40 δολάρια).

    vivofit3_Jonathan+Adler_Bali

    Διαβάστε εδώ όλες τις ανακοινώσεις από το τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς το MWC 2016 της Βαρκελώνης

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles