21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Omate Wherecom K3. Ένα ξεχωριστό smartwatch για παιδιά (MWC 2016)

    Η Omate είχε ξεχωρίσει εδώ και καιρό δημιουργώντας ένα από τα πρώτα full-Android έξυπνα ρολόγια με υποστήριξη 3G. Τώρα, η εταιρεία σε μία ιδιαίτερη ανακοίνωση παρουσιάζει το Wherecom K3, μία πρόταση για μικρά παιδιά.

    Omate Wherecom K3

    Πρόκεται ουσιαστικά για την πλαστική έκδοση του γνωστού της smartwatch TrueSmart+ που διαθέτει την ίδια οθόνη 1,54 ίντσας ανάλυσης 320×320 pixels, dual-core chip στο 1GHz, 1GB RAM, 8 GB αποθηκευτικό χώρο, 3G radio, υποδοχή για micro-SIM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS tracker αλλά και ενσωμάτωση του λειτουργικού Android 5.1, ενώ η μπαταρία των 600mAh διαρκεί για δύο ημέρες σύμφωνα με την Omate. Είναι μία ιδανική πρόταση για παιδιά 6 έως 10 ετών όπως σημειώνει η εταιρεία, καθώς είναι ένα standalone smartwatch που διαθέτει kid friendly user interface ενώ φροντίζει και για την ασφάλειά τους με λειτουργίες όπως restricted phone calls και SOS button.

    Το Omate Wherecom K3 έρχεται με εναλλάξιμο λουράκι 20mm και φυσικά είναι πιο ελαφρύ από το TrueSmart+. Κοστίζει 129 δολάρια, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι απουσιάζουν δυνατότητες όπως η κάμερα ή τα αδιάβροχα χαρακτηρστικά που βρίσκουμε σε άλλα smartwatches.

    Θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο, ενώ τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει μία enhanced έκδοση από δίκτυα κινητής και ασφαλιστικές εταιρείες που θα ενσωματώνει τις location-based alert services της εταιρείας Monitorlinq.

    Δείτε περισσότερα στο site της Omate

    Διαβάστε εδώ όλες τις ανακοινώσεις από το τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς το MWC 2016 της Βαρκελώνης

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles