20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Remix OS, η πολλά υποσχόμενη desktop έκδοση του Android, έρχεται και σε παλαιότερους υπολογιστές (MWC 2016)

    Στις αρχές του έτους, με αφορμή τη CES του Las Vegas, είχαμε γνωρίσει περισσότερα για το ενημερωμένο Remix OS, το γνωστό fork που δίνει στο Android …χαρακτηριστικά desktop και μπορούσε να λειτουργήσει σε κάθε x86 υπολογιστή. Τώρα, στο πλαίσιο του MWC 2016 της Βαρκελώνης, η εταιρεία πίσω από το project, η Jide, ανακοίνωσε το λανσάρισμα νέου beta software την 1η Μαρτίου προσθέτοντας υποστήριξη και για παλαιότερα μηχανήματα 32-bit.

    remix os

    Αυτό σημαίνει ότι, αν έχετε ένα παλιό laptop ή υπολογιστή είναι ευκαιρία να το ανανεώσετε με το Remix OS, δοκιμάζοντας κάτι… διαφορετικό. Μπορείτε να κατεβάσετε το Remix OS σε ένα USB stick και να κάνετε boot από εκεί. Το software, που προσθέτει desktop χαρακτηριστικά στο Android, περιλαμβάνοντας υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι, διαθέτει ένα “παραδοσιακό” περιβάλλον με παράθυρα, έναν file manager και ένα dock στο κάτω μέρος της οθόνης για τις εφαρμογές. Μπορείτε φυσικά να τρέξετε όλες τις εφαρμογές που έχετε αγαπήσει στο Android κανονικά.

    Η ενημερωμένη έκδοση του Remix OS, που μπορείτε να κατεβάσετε από το site της Jide από την 1η Μαρτίου, προσφέρει ακόμη bug fixes αλλά και επιπλέον δυνατότητες όπως dual-boot support και over-the-air updates, πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι η beta δε διαθέτει προεγκαταστημένα τα Google Play Services ή το Play Store και πρέπει να το εγκαταστήσετε μόνοι σας.

    Δείτε το hands-on video του The Verge στο Remix OS από το MWC 2016.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles