17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    my Xperia υπηρεσία ασφαλείας από την Sony, ως πρόληψη… εγκεφαλικών!

    Τι θα παθαίνατε αν χάνατε το Sony Xperia Z σας; Δεν θα βρισκόσασταν σε κατάσταση πανικού; Ένα βήμα πριν το… εγκεφαλικό (που λέει ο λόγος ρε παιδί μου… ); Έχω απολέσει κινητό και μπορώ να πω ότι η κατάσταση “χωνεύεται δύσκολα”. Η Sony ανακοίνωσε για τους κατόχους του Xperia Z (λογικά η υποστήριξη θα επεκταθεί και σε άλλα νέα μοντέλα της εταιρείας, όπως στα Xperia tablet Z ή Xperia Z Ultra) την νέα υπηρεσία my Xperia, για να αισθάνεστε σε κάθε περίπτωση ασφαλείς.

    Πρόσφατα, αναβάθμισα το Xperia Z στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2.2 και διαπίστωσα μεταξύ άλλων πολλών αλλαγών και κάποιες διαφορές στις ρυθμίσεις για την Ασφάλεια. Μία από αυτές ήταν η προσθήκη του μενού “my Xperia“. Χάρη σε αυτή την υπηρεσία, και εφόσον την έχετε ενεργοποιήσει στο κινητό σας και έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή (δωρεάν), μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα αν… χάθηκε το αγαπημένο σας Xperia Ζ. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε να ηχήσει συναγερμός, ακόμα και όταν το κινητό σας βρίσκεται σε κατάσταση σίγασης ή ακόμα και να το εντοπίσετε στον χάρτη!

    myXperia

    Μπορείτε επίσης να “κλειδώσετε” την συσκευή, ή αν θέλετε μπορείτε ακόμα και να σβήσετε τα περιεχόμενα του. Όπως κάθε υπηρεσία του είδους, για να λειτουργήσει και η υπηρεσία της Sony, θα πρέπει το κινητό να βρίσκεται σε λειτουργία και να βρίσκεται σε σύνδεση. Μπορείτε ακόμα και να αποστείλετε κάποιο μήνυμα στο κινητό σας που θα φαίνεται στην οθόνη κλειδώματος όπως: “Είσαι περικυκλωμένος από στρουμφ. Ετοιμάσου για της φυλακής τα σίδερα”.

    Η υπηρεσία my Xperia είναι αναφισβήτητα μία ιδιαίτερα χρήσιμη υπηρεσία για τους κατόχους συσκευών της Sony. Ευχόμαστε στον καθένα σας να μην την… χρειαστεί ποτέ να την χρησιμοποιήσει!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles