20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    mybanana.com: Αξεσουάρ για Apple όπως δεν τα έχεις ξαναδεί

    Αν σας αρέσει να είστε και να αισθάνεστε ξεχωριστοί, το ίδιο θα θέλετε και από τα αξεσουάρ σας. Έτσι, το mybanana.com είναι ένα site στο οποίο πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.


    Πρόκειται για την έμπνευση ενός 20χρονου φοιτητή στην Αγγλία και μίας μικρής ομάδας “startup” που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Στην ουσία, είναι ένα online shop με αξεσουάρ Apple, η διαφορά του, όμως, από τα υπόλοιπα του είδους είναι ότι όλα τα προϊόντα που θα βρείτε σ’ αυτό είναι ξεχωριστά, προσεκτικά επιλεγμένα και τόσο cool όσο τίποτα άλλο που θα συναντήσετε στην αγορά. Σταματήστε, λοιπόν, να συμβιβάζεστε με ό,τι βλέπετε στα καταστήματα και ρίξτε μία ματιά στο mybanana.com.

    Στο site θα βρείτε αξεσουάρ για iPhone, iPad, Mac ή iPod, χωρισμένα ανά κατηγορίες, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα αυτό που θα “δέσει” με την αγαπημένη σας συσκευή και θα ανταποκριθεί στο μοναδικό σας στιλ. Φυσικά, όπως θα διαπιστώσετε, πρόκειται για ιδιαίτερες προτάσεις, με την ποικιλία τους να αυξάνεται συνεχώς, καθώς οι υπεύθυνοι του site αναζητούν διαρκώς νέες προτάσεις για το e-shop τους.

    Να σημειώσουμε ότι το mybanana.com διαθέτει παράδοση στην Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες, αλλά και παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ πληροφορίες για την αποστολή και τα έξοδά της θα βρείτε εδώ.

    Μία “φρέσκια” πρόταση με cool αξεσουάρ για όσους είναι λάτρεις της εταιρείας του Cupertino, αλλά και του στιλ σε κάθε συσκευή τους.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles