24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    #MyHappyPlace app: 10% έκπτωση στην επόμενή κράτηση σας σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της Louis Hotels

    Μια νέα καινοτόμα εφαρμογή για κινητά και tablets #MyHappyPlace δημιούργησε η Louis Hotels. Οι χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής θα έχουν στη διάθεση τους μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα και επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει η Louis Hotels.

    Πιο συγκεκριμένα, κατεβάζοντας το #ΜyHappyPlace από το Google Play και το App Store ο χρήστης θα μπορεί να ενημερώνετε για τις νέες προσφορές της αλυσίδας Louis Hotels και τις υπηρεσίες που παρέχει το κάθε ξενοδοχείο ξεχωριστά. Επιπρόσθετα, για κάθε εγγραφή στο app θα προσφέρεται άμεσα επιπρόσθετη έκπτωση 10% για την επόμενη διαμονή που θα επιλέξει κάποιος σε οποιοδήποτε από τα 26 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα. Ταυτόχρονα, μέσω του application ο χρήστης θα μπορεί να κάνει web check-in πριν την άφιξή του στο ξενοδοχείο, κράτηση στα εστιατόρια του ξενοδοχείου που θα διαμένει ώστε να αποφεύγει το συνωστισμό, να επικοινωνήσει με τη reception του ξενοδοχείου αλλά και να δει πληροφορίες για τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως που βρίσκονται τα εστιατόρια, μπαρ, πισίνες κλπ.

    Μέσω του νεου app θα μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε ερωτηματολόγιο για να αξιολογήσετε την εμπειρία διαμονής σας στα ξενοδοχεία της εταιρείας, να εξαργυρώσετε βαθμούς του προγράμματος ανταμοιβής της Louis Hotels My LH Points καθώς επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις νέες προσφορές που ανακοινώνονται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles