15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μύκονος: Το νησί που δεν κοιμάται ποτέ

    Αν υπάρχει ένα νησί στην Ελλάδα που μπορεί να συνδυάσει ξέφρενα πάρτυ μέχρι το πρωί και απόλυτη χαλάρωση, τότε αυτό σίγουρα είναι η Μύκονος.


    Δεν ξέρω αν φταίνε οι άνεμοι που φυσάνε τον περισσότερο καιρό ή αν η ενέργεια της Δήλου, του νησιού του φωτός, επηρεάζει την αύρα της Μυκόνου, αλλά είναι γεγονός πως το νησί των ανέμων δεν κοιμάται ποτέ.

    Λέγεται πως η Μύκονος είναι το νησί των πλουσίων. Η αλήθεια είναι πως αν ψάχνεις την απόλυτη χλιδή και το εξαιρετικό σέρβις, έχεις διαλέξει το ιδανικό μέρος. Όμως η Μύκονος δεν είναι μόνο αυτό...

    Μύκονος είναι οι πανέμορφες παραλίες της που όμοιες τους δε θα βρεις πουθενά. Άλλες οργανωμένες, άλλες ήσυχες χωρίς ούτε μια ξαπλώστρα και μικρά ταβερνάκια στο πουθενά κι άλλες όπου το πάρτυ δε σταματά ποτέ.  Μύκονος είναι οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια της χώρας με τα πολλά μαγαζιά, εστιατόρια και μπαράκια.

    Μύκονος είναι το νησί του clubbing που κάθε χρόνο φιλοξενεί διεθνείς guest DJs  σε δύο από τα καλύτερα clubs στον κόσμο, Cavo Paradiso και Paradise. Η Μύκονος είναι σταθμός που ο καθένας θα πρέπει να κάνει έστω και μία φορά στη ζωή του…

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Logitech Mini Boombox
    Ηχείο και μικρόφωνο… μαζί

    Ένα ακόμη καινοτόμο περιφερειακό από τη Logitech για το καλοκαίρι. Ο συνδυασμός ηχείου και μικροφώνου το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους ακουστική εμπειρία, από την ακρόαση μουσικής μέχρι τη συνομιλία μέσω συσκευών που διαθέτουν Bluetooth. Με ειδικά σχεδιασμένο θάλαμο αντήχησης για δυνατό μπάσο, ένα πρακτικό μεγάφωνο αλλά και ενσωματωμένο μικρόφωνο για καθαρό ήχο κλήσεων όπου κι αν βρίσκεστε. Η εσωτερική του μπαταρία φορτίζεται μέσω σύνδεσης USB, ενώ μπορεί να παραμένει σε λειτουργία έως και 10 ώρες, ανάλογα πάντα με τη χρήση και τις συνθήκες περιβάλλοντος. Και, βέβαια, με το οπίσθιο φωτιζόμενο πάνελ αφής μπορείτε να το χειρίζεστε με άνεση, μέρα ή νύχτα.
    www.logitech.gr

    Polk Audio UltraFit 500
    Για έντονη, αθλητική ζωή

    Ιδανική επιλογή για αθλητές ή ανθρώπους που θέλουν να ζουν έντονα και το καλοκαίρι, θα ικανοποιήσει όμως και κάθε λάτρη της μουσικής. Είναι σχεδιασμένα ώστε να στηρίζονται πίσω από το αυτί χάρη στο ειδικό άγκιστρο και να κάθονται μέσα στο αυτί σας. Το μικρό καλώδιο σάς απελευθερώνει, ώστε να μπορείτε να φορέσετε ένα MP player στο μπράτσο ή σαν περιλαίμιο για κινήσεις χωρίς περιορισμούς ενώ αθλείστε. Διαθέσιμα σε τρεις εντυπωσιακές χρωματικές επιλογές (μαύρο-κόκκινο, λευκό-πορτοκαλί και λευκό-γκρι).
    www.directed.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    Staff
    Το καλοκαιρινό σας ντύσιμο

    Για να ξεχωρίζετε και αυτό το καλοκαίρι με το στιλ και τις επιλογές σας σε ρούχο, η Staff έχει μία λύση που θα συμβαδίσει ακριβώς με το δικό σας γούστο. Για ξέγνοιαστες διακοπές όπου όλοι θα σας προσέχουν, αλλά και αξέχαστες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό.
    www.staff-jeans.com

    Frulite On The Go
    Δροσιστική απόλαυση

    Όπου κι αν βρίσκεστε αυτό το καλοκαίρι, το Frulite on the Go μπορεί να σας δροσίσει και να σας δώσει ενέργεια. Με μία από τις υπέροχες γεύσεις του, θα αποτελέσει την ιδανική απόλαυση ακόμη και στις “καυτές” θερινές στιγμές.
    www.facebook.com/Frulite

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles