17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μύκονος. Το νησί που δεν κοιμάται ποτέ

    Αν υπάρχει ένα νησί στην Ελλάδα που μπορεί να συνδυάσει ξέφρενα πάρτυ μέχρι το πρωί και απόλυτη χαλάρωση, τότε αυτό σίγουρα είναι η Μύκονος.

    mykonos

    Δεν ξέρω αν φταίνε οι άνεμοι που φυσάνε τον περισσότερο καιρό ή αν η ενέργεια της Δήλου, του νησιού του φωτός, επηρεάζει την αύρα της Μυκόνου, αλλά είναι γεγονός πως το νησί των ανέμων δεν κοιμάται ποτέ.

    Λέγεται πως η Μύκονος είναι το νησί των πλουσίων. Η αλήθεια είναι πως αν ψάχνεις την απόλυτη χλιδή και το εξαιρετικό σέρβις, έχεις διαλέξει το ιδανικό μέρος. Όμως η Μύκονος δεν είναι μόνο αυτό…

    Μύκονος είναι οι πανέμορφες παραλίες της που όμοιες τους δε θα βρεις πουθενά. Άλλες οργανωμένες, άλλες ήσυχες χωρίς ούτε μια ξαπλώστρα και μικρά ταβερνάκια στο πουθενά κι άλλες όπου το πάρτυ δε σταματά ποτέ. Μύκονος είναι οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια της χώρας με τα πολλά μαγαζιά, εστιατόρια και μπαράκια.

    Μύκονος είναι το νησί του clubbing που κάθε χρόνο φιλοξενεί διεθνείς guest DJs σε δύο από τα καλύτερα clubs στον κόσμο, Cavo Paradiso και Paradise. Η Μύκονος είναι σταθμός που ο καθένας θα πρέπει να κάνει έστω και μία φορά στη ζωή του…

    Τι gadget να πάρετε μαζί σας

    Aqua Note

    Μουσική και νερό πάνε παρέα!

    AQNOLARGE

    Μουσική στο νερό; Τζόκινγκ χωρίς καλώδια; Ταξίδι χωρίς συσκευές στην τσέπη; Όχι, δεν είναι όνειρα θερινής νυκτός! Με το Αqua Note όλα γίνονται! Χάρη στον βολικό και εργονομικό σχεδιασμό του, το εν λόγω πλήρως αδιάβροχο mp3 player είναι ιδανικό για οποιοδήποτε σπορ είτε αυτά είναι στη γη ή το νερό. Ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος στα ακουστικά, οπότε απλά τα φοράτε και φύγατε για την αγαπημένη σας δραστηριότητα!
    www.drakosdigital.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    Ambre Solaire Gel κρέμα για φροντίδα μετά από τον ήλιο (300 ml)

    ambre solaire after sun (1)

    Αναζωογόνηση και 24ωρη ενυδάτωση. Δροσιστική υφή sorbet με καλοκαιρινό άρωμα πεπόνι: μία υφή που θα σας προκαλέσει κυριολεκτικά ρίγος από την απόλαυση!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles