22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Myspace: Έρχεται ντοκιμαντέρ για το πρώτο μεγάλο social network

    Μπορεί σήμερα ο όρος Myspace να μη λέει και… πολλά στη νεότερη γενιά. Κάποτε όμως ήταν εξαιρετικά δημοφιλής. Ακολουθώντας τη γενικότερη τάση για «νοσταλγία» που χαρακτηρίζει τα μέσα το τελευταίο διάστημα, το Myspace αποκτά το δικό του ντοκιμαντέρ. Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη και θα παρουσιάζει την άνοδο και την πτώση του πρώτου μεγάλου social network.

    Πίσω το 2003, οι χρήστες επέλεγαν τους κορυφαίους ψηφιακούς φίλους και ακολουθούσε το… δράμα. Η πλατφόρμα έγινε mainstream, αποτελώντας ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης μουσικής πολύ πριν από το Bandcamp ή ακόμα και το YouTube.  Η ταινία θα είναι ένα κοινό project μεταξύ των εταιρειών παραγωγής Gunpowder & Sky και The Documentary Group. Η Gunpowder & Sky έχει δημιουργήσει ντοκιμαντέρ όπως το 69: The Saga of Danny Hernandez και το Everybody’s Everything, για τον αποθανόντα ράπερ Lil Peep. Σειρές του The Documentary Group είναι το Amend: The Fight for America και το The Deep End, μια σειρά που επικεντρώνεται στον γκουρού της πνευματικής ευεξίας Teal Swan.

    Διαβάστε επίσης:

    LOTR: Gollum: Συγκλονίζει το παρασκήνιο πίσω από το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles