16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι MythBusters έφτιαξαν το λαβύρινθο του The Shining!

    Οι fans του The Shining είναι αμέτρητοι. Η κλασική ταινία του Stanley Kubrick έχει τρομάξει γενιές και γενιές και είναι κατά πολλούς η καλύτερη μεταφορά βιβλίου του Stephen King στον κινηματογράφο (ο διάσημος συγγραφέας δεν συμφωνεί με αυτή την άποψη αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία). Ένας από τους πλέον γνωστούς θαυμαστές της ταινίας, δεν είναι άλλος από τον Adam Savage των περίφημων MythBusters, το τηλεοπτικό team που δοκιμάζει σε κάθε εκπομπή της τα πλέον απίθανα πειράματα! Τι έκανε ο Savage και πήγε την The Shining εμμονή του ακόμα παραπέρα; Κάθισε και έφτιαξε μία ρέπλικα του λαβύρινθου!

    the-shining-maze-model_0

    Αν και είναι λίγα τα πλάνα που η κάμερα δείχνει τον τεράστιο λαβύρινθο της ταινίας και κυρίως με γωνίες λήψης από ψηλά,  συγκεκριμένα τα παράθυρα του ξενοδοχείου, ο Savage κατάφερε μετά από αρκετό κόπο να τον φτιάξει με μεγάλη λεπτομέρεια. Η όλη προσπάθεια του πήρε συνολικά ένα μήνα!
    Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τον MythBuster να εξηγεί την εμμονή του με την ταινία και το λαβύρινθο, αλλά και το πως τον έστησε, εξηγώντας βήμα προς βήμα την διαδικασία που ακολούθησε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles