12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Να γιατί το MLS MX Pro 4G είναι το προσιτό premium smartphone που χρειάζομαι

    Μία ναυαρχίδα “Made in Greece”. Το MLS MX Pro 4G είναι μία πρόταση που “χτυπάει” κορυφή και, με τη βοήθεια της MAIC, θα αποτελέσει τον απόλυτο mobile σύντροφό μου. Θα σας δείξω γιατί!

    MLS MX Pro 4G-02

    Έχει specs και για τον πιο απαιτητικό χρήστη, εμένα δηλαδή…

    Το MLS MX Pro 4G έχει χορταστική οθόνη 5,99 ιντσών με ανάλυση που δε με προβληματίζει δευτερόλεπτο (2160×1080 pixels) και την αναλογία των σύγχρονων smartphones (18:9), καθώς και έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, που, σε συνδυασμό με τα 6GB RAM, ανταποκρίνεται και στις πιο δύσκολες εργασίες. Ό,τι και αν του βάλω θα ανταποκριθεί… Έχει ακόμη 64GB αποθηκευτικού χώρου (με υποδοχή για κάρτες MicroSD, αν αυτά δε μου είναι αρκετά), αλλά και dual camera 16+8MP για φωτογραφίες που κάνουν τους φίλους μου να ζηλεύουν, όπως, επίσης, και selfie camera 20MP για πορτρέτα που γράφουν ιστορία. Διαθέτει ακόμη μπαταρία 3.450mAh, ενώ το λειτουργικό του είναι το Android 8.1 Oreo και υποστηρίζει 4G για ταχύτατη πλοήγηση πάντα και παντού. Τι κράτησα για το τέλος; Fingerprint reader, καθώς και υποστήριξη Dual SIM.

    MLS MX Pro 4G-01

    Premium εμφάνιση που γοητεύει

    Σε μοναδική μπλε απόχρωση με γυαλιστερό πίσω μέρος-καθρέπτη που κλέβει τα βλέμματα, στιβαρό σασί και κράτημα, καθώς και, συνολικά, προσεγμένη σχεδίαση μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, το MLS MX Pro 4G είναι μία συσκευή που δείχνει -και είναι- premium, κοστίζοντας τα μισά χρήματα από αυτά μίας ναυαρχίδας της αγοράς. Όλοι με ρωτάνε πόσο το πλήρωσα. Και όταν απαντάω, δεν το πιστεύουν…

    MLS MX Pro 4G-03

    Και, βέβαια, έχω την καλύτερη βοηθό (λέγε με MAIC)

    Η έξυπνη βοηθός σας στα smartphones της MLS δεν είναι άλλη από τη MAIC. Για την ακρίβεια είναι η πιο όμορφη, έξυπνη και επιτυχημένη ψηφιακή βοηθός που θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Είναι αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης της ελληνικής ερευνητικής ομάδας της MLS Innovation Inc. τα τελευταία 15 χρόνια στην αναγνώριση φωνής και την τεχνητή νοημοσύνη και γίνεται συνεχώς εξυπνότερη με την ολοένα και αυξανόμενη χρήση της.

    MLS MX Pro 4G-07

    Στη MAIC μιλάω και κάνει ό,τι της πω. Με το Talk&Call, αρκεί να πω το όνομα που επιθυμώ και το καλεί στη στιγμή. Χρησιμοποιώντας το Talk&Watch, όταν θέλω να δω ένα βιντεάκι στο Youtube, το λέω και …έγινε. Με τη βοήθεια του Talk&SMS, απλά υπαγορεύω τα γραπτά μου μηνύματα και η MAIC τα στέλνει.

    MLS MX Pro 4G-04

    Με το Τalk&Translate, έχω μετάφραση στη στιγμή. Με το Talk&Search, αν ψάχνω κάτι (από πρόσωπα, τοποθεσίες, εστιατόρια και ό,τι άλλο φανταστώ, σε Ελληνικά και Αγγλικά, η MAIC θα ψάξει, θα βρει και θα με ενημερώσει). Επιπλέον, η MLSPedia είναι μία φορητή εγκυκλοπαίδεια στο τσεπάκι μου, ενώ, μέσω των Live Services, Πρατήρια, Φαρμακεία, Νοσοκομεία, Στάθμευση, Κυκλοφορία, Τράπεζες και Καιρός, είναι όλα διαθέσιμα, μόλις ένα κλικ μακριά.

    MLS MX Pro 4G-05

     MLS MX Pro 4G: Η επιλογή μου

    Το MLS MX Pro 4G είναι η καλύτερη επιλογή που έχω, θέλοντας να συνδυάσω προσιτή τιμή, specs κορυφής, premium εμφάνιση και, βέβαια, τις ευκολίες που προσφέρει η MAIC. Το ελληνικό smartphone που τα προσφέρει όλα αυτά, με κόστος 399,90 €.

    MLS MX Pro 4G-06

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles