21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Να οι συσκευές της HTC που θα πάρουν Ice Cream Sandwich update

    Η HTC επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της στη fan page της στο Facebook ποιες συσκευές θα “φορέσουν” την νέα version του Android Ice Cream Sandwich! Λοιπόν… η ανακοίνωση έχει ως εξής:

    H HTC γνωρίζει πόσο περιμένουν οι φίλοι μας να πάρουν στα χέρια τους την τελευταία έκδοση του Android της Google, Ice Cream Sandwich κι έτσι, είμαστε πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ποιες από τις συσκευές μας θα πάρουν την αναβάθμιση: Επιβεβαιώνουμε πως το ολοκαίνουριο HTC Vivid, που διατίθεται από σήμερα, θα πάρει αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich. Επίσης, στις αρχές του 2012, το Ice Cream Sandwich θα έρθει σε μία ποικιλία συσκευών που περιλαμβάνουν το HTC Sensation, HTC Sensation XL και HTC Sensation XE, καθώς και το HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G και HTC Amaze 4G, σε στενή συνεργασία με τις τοπικές αντιπροσωπείες. Εξακολουθούμε να εξετάζουμε την γκάμα των προϊόντων μας, οπότε, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αναβαθμίσεις, τον χρόνο της αναβάθμισης αλλά και λεπτομέρειες για το Ice Cream Sandwich.

    Πάμε όμως στα καθ’ ημάς, δηλαδή την Ελλάδα. Η ανακοίνωση αφορά τα Sensation, Sensation XL και Sensation XE, καθώς και το Evo 3D. Αν εν τέλει κυκλοφορήσει το HTC Rezound στην Ελλάδα, θα συμπεριλαμβάνεται κι αυτό. Ο χρόνος που θα πάρουν οι Έλληνες χρήστες την αναβάθμιση ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς οι ημερομηνίες καθορίζονται τοπικά, σύμφωνα με το αναγκαίο localization που χρειάζεται να γίνει.

    Όπως λέει και η HTC… stay tuned. Να σημειώσουμε πως η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε πριν ακριβώς δύο ώρες και κοντεύει να μαζέψει 1000 σχόλια. Κυρίως από κατόχους Flyer και Desire, συσκευές που δεν συμπεριλαμβάνονται στη… Σημειώνουμε πάντως πως αυτή η ανακοίνωση περιλαμβάνει το πρώτο κύμα συσκευών που θα πάρουν αναβάθμιση, πράγμα που σημαίνει πως θα ακολουθήσουν κι άλλες. Υπομονή.

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles