19.6 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Να πώς το Apple Watch Series 4 έσωσε άνδρα που κατέρρευσε στο σπίτι του

    Το Apple Watch έχει σώσει αρκετές ζωές έως τώρα (στην κυριολεξία), χάρη στον αισθητήρα καρδιακών παλμών που μπορεί να σας προειδοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά με την καρδιά σας. Η τελευταία έκδοση, Apple Watch Series 4, προσθέτει ακόμη ένα “σωτήριο” χαρακτηριστικό, που δεν είναι άλλο από την ανίχνευση πτώσης, όπου το ρολόι, ουσιαστικά, αντιλαμβάνεται ότι ο χρήστης έχει πέσει και δεν μπορεί να σηκωθεί, ενεργοποιώντας ένα “συναγερμό” και δίνοντάς του διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της κλήσης σε μία υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

    Apple Watch Fall

    Τώρα το γνωστό σουηδικό μέσο AftonBladet περιγράφει ένα περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο ένας 34χρονος, ο Gustavo Rodriguez, σώθηκε από μία πολύ δύσκολη στιγμή, όταν κατέρρευσε ακριβώς μπροστά από μία αναμμένη ηλεκτρική εστία. Ο άνδρας, ενώ μαγείρευε, αισθάνθηκε έντονο πόνο στην πλάτη και έπεσε στο πάτωμα. Η ανίχνευση πτώσης στο Apple Watch του λειτούργησε άψογα και, ρωτώντας τον ποιον θέλει να καλέσει για βοήθεια, επέτρεψε στον άνδρα να επικοινωνήσει με ένα συγγενικό του πρόσωπο που βρισκόταν σε κοντινό σπίτι, αν και το smartphone του βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιo.

    Η ανίχνευση πτώσης στο νέο Apple Watch Series 4 είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή σε άτομα άνω των 65 ετών, είναι καλή ιδέα, ωστόσο, να την ενεργοποιήσουν όσοι πιστεύουν ότι είναι καλό να έχουν μία extra βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles