20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Να τι θα παρουσιάσει η Google στις 29 Οκτωβρίου

    Το “The Next Web” αποκαλύπτει τι ακριβώς θα παρουσιάσει η Google στo Android event που έχει προγραμματίσει για τις 29 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.


    Σύμφωνα με το δημοφιλές site, οι πληροφορίες προέρχονται από αξιόπιστη πηγή και ένα video από ένα meeting της Google, στο οποίο περιγράφονται λεπτομερώς οι νέες προτάσεις της, που ετοιμάζονται να βγουν στα φώτα της δημοσιότητας.

    Έτσι, οι έως τώρα διαρροές επιβεβαιώνονται, με τις πληροφορίες να θέλουν την αμερικανική εταιρεία να παρουσιάζει, αρχικά, μία νέα έκδοση του Nexus 7, με εσωτερική μνήμη 32GB, αλλά και μία παραλλαγή της με HSPA+ (3G) υποστήριξη.

    Επιπλέον, η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Google και της Samsung σε ένα 10άρι tablet φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται επίσης, με τη συσκευή -που φέρει προς το παρόν το κωδικό όνομα “Manta”- να ενσωματώνει τη νέα έκδοση του Android 4.2 και, επιπλέον, ανάλυση οθόνης 2560×1600 pixels και pixel density που θα προσεγγίζει τα 300ppi.

    Τέλος, φαίνεται ότι στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί, πιθανότατα, και το περιβόητο LG Nexus 4, για το οποίο έχουμε τόσα διαβάσει τελευταία. Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τις διαρροές, πρόκειται για ένα smartphone με οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 1280×768 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm APQ8064 στο 1.5GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, 8MPixels κάμερα και μπαταρία 2100mAh.

    Και αυτή η συσκευή φυσικά θα ενσωματώνει το Android 4.2, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google που φαίνεται ότι θα διατηρήσει την κωδική ονομασία “Jelly Bean” (αν και προηγούμενες αναφορές την ήθελαν να χρησιμοποιεί το όνομα “Key Lime Pie”). Σ’ αυτήν έχει επιβεβαιωθεί ότι η αμερικανική εταιρεία θα παρουσιάσει τη λειτουργία “Content in the center” που επιτρέπει στο χρήστη να έχει πρόσβαση στο Play Store από ένα widget, αλλά και το “Tablet Sharing” που θα επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να χρησιμοποιούν μία ταμπλέτα, έχοντας ο καθένας το δικό του email και εφαρμογές (κάτι σαν τα διαφορετικά προφίλ στα Windows).

    Το αν όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν στο 100%, βέβαια, θα το μάθουμε στις 29 Οκτωβρίου στο περίφημο event της Google, την ίδια μέρα που η Microsoft θα παρουσιάσει επίσημα στο San Francisco τα Windows Phone 8. Αν λάβουμε υπόψη και την παρουσίαση του iPad mini (και ό,τι άλλο μας ετοιμάζει η Apple) την προσεχή Τρίτη, τότε το τέλος του φετινού Οκτώβρη αναμένεται πιο καυτό τεχνολογικά από ποτέ. Ακόμη και με τις θερμοκρασίες να πέφτουν σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ…

    Πηγή: TNW

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles