22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Να το redesign που “μαγειρεύει” το Youtube!

    Σε λίγες μέρες, ίσως βλέπεις τη σελίδα του Youtube κάπως έτσι…

    Η νέα σχεδίαση αποκαλύφθηκε από ένα ταϊλανδέζικο site και οι σημαντικότερες αλλαγές που έχουν εντοπιστεί σ’ αυτήν, φαίνεται να είναι οι εξής:

    – Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ενσωμάτωση του Google +. Μπορείς, πλέον, να δεις από τη σελίδα του Youtube το σχετικό περιεχόμενο που μοιράζονται όσοι έχεις στους κύκλους σου στο νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, αλλά και να το απολαύσεις αν το επιθυμείς.
    – Μία νέα στήλη, στην αριστερή πλευρά της σελίδας, ταξινομεί τις συνδρομές σου με καλύτερο τρόπο, περιλαμβάνοντας τα feature videos και το recommended content.
    – Το περιεχόμενο της αρχικής σου σελίδας εμφανίζεται πλέον σε μία στήλη, ενώ δίνεται έμφαση σε μεγαλύτερες εικόνες προεπισκόπησης των videos και το “παρών” δίνει ένα γκρίζο φόντο που τονίζει ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο.
    – Το button “fullscreen” στα Youtube videos έχει πλέον πιο φιλική προς το χρήστη σχεδίαση, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να μικρύνεις ή να μεγαλώσεις την οθόνη ενός video ή και το δεις σε πλήρη οθόνη.
    – Tο προτεινόμενο περιεχόμενο των videos ανοίγει σε pop out παράθυρο όταν κλικάρεις πάνω του, επιτρέποντάς σου, μετά τη θέαση, να επιστρέψεις, εύκολα εκεί όπου βρισκόσουν πριν.
    – Τέλος, έχει αλλάξει και το favicon του Youtube, ενώ, πατώντας το λογότυπο στο αριστερό άκρο της σελίδας, μεταβαίνεις στο https://www.youtube.com/guides.

    Δες τώρα και μερικές ακόμη οθονιές από το νέο Youtube

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles