24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ναύπλιο: Ρομαντικές αποδράσεις για το Σαββατοκύριακο και όχι μόνο

    Μία από τις ομορφότερες ελληνικές πόλεις, ιδανική για μία μικρή απόδραση του “Σαββατοκύριακου” -λόγω της κοντινής απόστασης που βρίσκεται από την Αθήνα- ή ακόμη και για να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο παρέα με προϊόντα που θα αναλάβουν την ψυχαγωγία σας.


    Ιδανικός προορισμός για ερωτευμένους ή αθεράπευτα ρομαντικές ψυχές, το Ναύπλιο προσφέρεται για χαλαρές βόλτες στην Παλιά Πόλη στα λιθόστρωτα σοκάκια με τις βουκαμβίλιες και τα πέτρινα σπίτια. Μπορείτε ακόμη να κάνετε τις αγορές σας στην κεντρική Πλατεία Συντάγματος ή να πιείτε τον καφέ σας με θέα το πασίγνωστο Μπούρτζι, ένα μικρό φρούριο χτισμένο στο νησάκι των Αγίων Θεοδώρων μέσα στο λιμάνι. Ανεβείτε, επίσης, στο Παλαμήδι (σε ύψος 216 μέτρων), το διάσημο ενετικό φρούριο με τα περίφημα 999 σκαλοπάτια (αν ο αριθμός τους φαίνεται ότι… ξεπερνά τις αντοχές σας, μπορείτε να κάνετε, εναλλακτικά, τη διαδρομή και με αυτοκίνητο!). Η πόλη προσφέρεται, όμως, και για ποδηλατάδες, σε χαλαρούς ρυθμούς και μακριά από την ένταση της πρωτεύουσας…

    Και αν έχετε περισσότερο χρόνο να ξοδέψετε, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους κοντινούς προορισμούς, όπως η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, το Πόρτο Χέλι ή η Ερμιόνη.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Sony HRD-GW55
    Βουτήξτε μαζί της στα βαθιά…

    Για τις αποδράσεις σας στις κοντινές παραλίες του Ναυπλίου, τώρα που είναι καλοκαίρι…. Μία βιντεοκάμερα από τη Sony, ανθεκτική στο νερό σε βάθος 5 μέτρων, στη σκόνη και σε πτώσεις από ύψος μέχρι και 1,5 μέτρο. Με αισθητήρα Exmor R CMOS που συλλαμβάνει όμορφα video Full HD 50p ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό και οπτικό zoom 10x. Χάρη στην υποστήριξη Optical SteadyShot με Active Mode έχετε πιο ευκρινείς και σταθερές λήψεις όταν περπατάτε ή κάνετε zoom, ενώ η λειτουργία Intelligent AUTO προσαρμόζει τις ρυθμίσεις για τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Η λειτουργία Intelligent Sweep Panorama σάς επιτρέπει να συλλαμβάνετε υπέρ-ευρείες φωτογραφίες με τεράστιο πεδίο θέασης, το Self Portrait Timer διασφαλίζει σωστά καδραρισμένες και καθαρά εστιασμένες φωτογραφίες από απόσταση με εσάς και τους φίλους σας και το Face Detection όμορφα δικά σας πορτρέτα. Περιλαμβάνει, επίσης, ενσωματωμένο GPS, το οποίο καταγράφει το μέρος όπου τραβήξατε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας.
    www.sony.gr

    JBL On Tour Micro
    Μουσική απόλαυση… παντού!



    Είναι τόσο μικρό που χωράει σε μία τσέπη, αλλά είναι σχεδιασμένο να παράγει το θρυλικό, δυνατό ήχο της JBL .style. Ο JBL Odyssey full-range transducer του, καταφέρνει και γεμίζει το χώρο σας με καθαρή, δυνατή μουσική. Διαθέτει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου που σας δίνουν 6 ώρες αυτονομία και ενσωματωμένο καλώδιο με stereo mini-jack για να είναι τέλεια φορητό. Μία mini USB port και το καλώδιο της συμπεριλαμβάνονται για να μπορείτε να το φορτίζετε από laptop καθώς ακούτε τη μουσική σας. Διαθέσιμο σε τέσσερις καταπληκτικούς χρωματισμούς.
    www.wavemotion.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    Ideal Indigo & Indigo Lady Bikes
    Για ρομαντικές βόλτες στην πόλη… και όχι μόνο

    Το Ναύπλιο, όπως προείπαμε, προσφέρεται για ποδηλατάδα και εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε στους χαλαρούς ρυθμούς του, παρέα με το έτερόν σας ήμισυ. Γι’ αυτό το σκοπό, σας προτείνουμε τα Indigo Bikes της Ideal, που είναι διαθέσιμα τόσο σε “κλασική” όσο και σε “Lady” έκδοση για την αγαπημένη σας. Για τις πιο… ρομαντικές βόλτες με ποδήλατο στη ζωή σας σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας. Αγαπάμε Ναύπλιο!

    www.podilato.com.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles