21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ναι, η Nokia έχει σχεδιάσει ένα smartwatch (vid)

    Τα smartwatches έχουν αρχίσει και απασχολούν τους περισσότερους κατασκευαστές στο χώρο της κινητής (και όχι μόνο) – και απ’ ό,τι φαίνεται η Nokia δεν αποτελεί εξαίρεση.

    Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε τον Αύγουστο του περασμένου έτους η φινλανδική εταιρεία παρέχει λεπτομέρειες για ένα wearable concept πάνω στο οποίο φαίνεται ότι έχει δουλέψει.

    nokiawearable

    Βλέποντας κάποια διαγράμματα που συνοδεύουν την πατέντα αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο (και μάλλον πρωτότυπο θα λέγαμε) “έξυπνο” ρολόι με πολλαπλές οθόνες, στην κάθε μία από τις οποίες μπορεί να τρέξει μία διαφορετική εφαρμογή (ή και η ίδια αν το επιθυμείτε). Το ρολόι είναι αρθρωτό, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθαφαιρέσετε κάποιo μέρος ή οθόνη του ανάλογα με τις ανάγκες σας

    Όπως αντιλαμβάνεστε, η κατάθεση μία πατέντας ή ένα concept προϊόν πάνω στο οποίο πειραματίζεται μία εταιρεία, δε συνεπάγεται ότι θα δούμε κάτι αντίστοιχο στην αγορά – κι αυτό μπορεί να ισχύει και στην περίπτωση της Nokia. Πριν βιαστείτε, ωστόσο, να κλείσετε τη σελίδα, σας έχουμε το καλύτερο κομμάτι αυτού του νέου. Ένα video που κυκλοφόρησε και αφορά το concept αυτό ρολόι της φινλανδικής εταιρείας, που, μάλιστα, μαθαίνουμε ότι έχει την κωδική ονομασία Facet.

    Δείτε λοιπόν το ομολογουμένως περίεργο concept της Nokia, καθώς και χρήση διάφορων εφαρμογών, σ’ αυτό στο video που θα βρείτε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles