20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ναι σωστά μαντέψατε… To GTA V είναι το απόλυτο best-seller για τα 10s!

    Αναμφίβολα, η δεκαετία που μας πέρασε ήταν πολύ σημαντική για τον κόσμο του gaming, καθώς κυκλοφόρησαν ορισμένα πολύ δυνατά games που κατάφεραν να γράψουν ιστορία τόσο σε εμπορικό, όσο και σε creative επίπεδο! H NPD κυκλοφόρησε πρόσφατα τη λίστα με τα πιο πετυχημένα εμπορικά games (best-sellers) για τη δεκαετία που μας πέρασε και εάν ασχολείστε φανατικά με τον κόσμο του gaming μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πιο ήταν το… number 1!

    Ναι, σωστά μαντέψατε, το Grand Theft Auto V που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2013 για PS3 και Xbox 360 (και στη διετία που ακολούθησε έκανε την εμφάνιση του σε PC, Xbox One και PS4) κατόρθωσε να κερδίσει τις καρδιές των gamers και να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, με δεκάδες βραβεία! Το αξιοσημείωτο είναι βέβαια ότι μετά το GTA V στις περισσότερες θέσεις του σχετικού Top 20 βρίσκουμε τα Call of Duty, τα οποία αποδεικνύουν το πόσο πολύ τα λατρεύει η gaming community (θα βρείτε τα Black Ops, Ghosts, Modern Warfare και γενικότερα όποιο CoD έχει κυκλοφορήσει). Στη λίστα με τα πιο πετυχημένα εμπορικά games για τη δεκαετία 2009 – 2019 βρίσκουμε επίσης τα Red Dead Redemption 2 (7), Minecraft (10), Skyrim (13), Mario Kart 8 (14), Battlefield 1 και 4 (στις θέσεις 16 & 17 αντίστοιχα), Destiny (18), The Legend of Zelda: Breath of the Wild (19) και Star Wars Battlefront 2015 (20).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles