18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    NAKIVO Backup & replication: μια ολοκληρωμένη λύση για την προστασία των δεδομένων σας

    Ακόμη και το καλύτερο λογισμικό κατά του ransomware αποδείχθηκε ότι μπορεί να αποτύχει, καθώς οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου βρίσκουν νέους τρόπους διείσδυσης σε προστατευμένα συστήματα. Αυτές οι νέες προκλήσεις περιλαμβάνουν την προστασία δεδομένων, των αντιγράφων ασφαλείας από τη μόλυνση αλλά και την ανάγκη ύπαρξης επιλογών αποκατάστασης για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων αναγκών κάθε επιχείρησης.

    Αποτελεσματική λύση για την προστασία και την ανάκτηση των δεδομένων από ransomware για φυσικά, εικονικά περιβάλλοντα cloud και SaaS, αποτελεί το NAKIVO Backup & replication, καθώς, μπορεί αφενός να ενισχύσει το σχέδιο αντιμετώπισης συμβάντων ransomware και αφετέρου τη στρατηγική αποκατάστασης καταστροφών. Η συγκεκριμένη λύση είναι σε θέση να προσφέρει τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε ένα περιστατικό ransomware και να περιορίσετε την απώλεια δεδομένων, το χρόνο διακοπής λειτουργίας και τις οικονομικές επιπτώσεις για την εταιρεία σας.

    Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε πολλά αντίγραφα ασφαλείας των φυσικών, εικονικών, cloud και SaaS περιβάλλοντων σας για ασφαλή αποθήκευση επιτόπου, εκτός του χώρου αποθήκευσης αλλά και στο cloud.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles