19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η NASA τρολλάρει στην επιφάνεια του Άρη με αυτή τη «ζωγραφιά»

    Είτε έγινε κατά λάθος, είτε κάποιος από τη NASA έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το Opportunity και να κάνει πλάκα στην ανθρωπότητα και τους εξωγήινους παρατηρητές.

    original (2)

    Αυτή η φωτογραφία ανέβηκε στο site της NASA και το πρώτο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να γελάσει, βλέποντας το σχήμα ενός πέους. Το δεύτερο που μπορεί να σκεφτεί, είναι ότι κάποιος χρησιμοποίησε το Photoshop. Αλλά αυτό δεν ισχύει μάλλον γιατί η φωτογραφία είναι αναρτημένη όπως είπαμε στο website της NASA και πιο συγκεκριμένα στην αναλυτική περιγραφή του project εξερεύνησης της επιφάνειας του Άρη. Το τρίτο που μπορεί να σκεφτεί είναι πως ο χειριστής του Rover ήθελε να παρατηρήσει συγκεκριμένα πράγματα και δεν μπορούσε να έχει στο μυαλό του τα ίχνη που έχει αφήσει το rover στην επιφάνεια του πλανήτη και ότι συγκεκριμένα θα είχαν το σχήμα πέους.

    Όποιο ενδεχόμενο και αν ισχύει, ακόμα γελάμε και φανταζόμαστε πόσο θα γελάνε οι ενδεχόμενοι εξωγήινοι παρατηρητές της απόπειρας της ανθρωπότητας να εξερευνήσει τον κόκκινο πλανήτη. Θα γελάνε βέβαια, μόνο αν έχουν βαθιά γνώση της ανθρώπινης ανατομίας.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles