21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πως το Star Wars “κατέστρεψε” την καριέρα της Natalie Portman

    Για κάποιους και μόνο ένα πέρασμα από το Star Wars αντιστοιχεί με όνειρο ζωής και μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν, αν όχι όλες, οι περισσότερες πόρτες του Hollywood. Κι όμως δεν είναι τα πράγματα πάντα έτσι. Μιλώντας στο NY Magazine η Natalie Portman αποκάλυψε πως η εμφάνισή της στο Star Wars της προκάλεσε μεγάλες αντιξοότητες. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας σ’ ένα αφιέρωμα για τον σκηνοθέτη Mike Nichols που έφυγε τον περασμένο μήνα στα 83 του, αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο διάσημο franchise την δυσκόλεψε πολύ να βρει στη συνέχεια ρόλους.

    natalie portman star wars

    Με τον Nichols συνεργάστηκε για πρώτη φορά στο φιλμ The Seagull το 2001, την ίδια περίοδο που ενδιάμεσα έπαιζε στα Star Wars φιλμ. Τότε όπως θυμάται όλοι πίστευαν πως ήταν μία απαίσια ηθοποιός και κανείς δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί της, έστω κι αν είχε εμφανιστεί στο φιλμ με τις μεγαλύτερες εισπράξεις της δεκαετίας.
    Τότε ο Nichols έγραψε ένα γράμμα στον Anthony Minghella όπου του πρότεινε να την πάρει στο Cold Mountain, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εγγυάται προσωπικά για εκείνη. Ο Minghella με την σειρά του θα πρότεινε την Portman στον Tom Tykwer που την σύστησε στη συνέχεια στους Wachowski. O ρόλος της στο 
    Η Portman επίσης αποκάλυψε πως ο Nichols την είχε βοηθήσει να συνέλθει μετά από έναν θυελλώδη χωρισμό, αφού την σήκωσε κυριολεκτικά από τα πατώματα, την έστειλε σ’ έναν γιατρό και την έκανε να ορθοποδήσει.
    Η Portman είχε προταθεί για Όσκαρ για το Closer (2005) του Nichols, βραβείο που κέρδισε έξι χρόνια αργότερα για το Black Swan του Darren Aronofsky.

    (Πηγή: DigitalSpy)

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles