13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Native Union: Το νέο brand στο portfolio της WaveMotion! Ξεχωριστές λύσεις για τον μοντέρνο τρόπο ζωής των Apple users!

    H WaveMotion A.E ανακοινώνει την επίσημη διανομή προϊόντων τεχνολογίας της NATIVE UNION, εμπλουτίζοντας το portfolio των Lifestyle Technology Brands, που διανέμει.

    Εμπνευσμένη από την αγάπη για προσεγμένο σχεδιασμό και ποιότητα στα προϊόντα, η NATIVE UNION δημιουργεί καλαίσθητες λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στο μοντέρνο lifestyle των Apple fans προσφέροντας τους τα απόλυτα αξεσουάρ για τις Apple συσκευές τους.  Παρακινούμενοι από το πάθος τους για design και ευκολία, η ομάδα της NATIVE UNION εστιάζει σε 3 βασικούς πυλώνες: βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, καινοτομία μέσω του σχεδιασμού και αφοσίωση στη χρήση υλικών υψηλότερης ποιότητας.

    Πριν από 10 χρόνια, ο John και ο Igor συναντήθηκαν σε ένα κοινό περιβάλλον εργασίας στο Hong Kong. Έχοντας κοινό πάθος για τον όμορφο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα, άρχισαν να προβληματίζονται κατά πόσο τα τεχνολογικά προϊόντα είναι και λειτουργικά. Και μαζί δημιούργησαν τη NATIVE UNION.

    Μια δεκαετία αργότερα, αποτελούν μια διεθνή ομάδα με γραφεία στο Hong Kong, στο Παρίσι και στο Los Angeles, η οποία ασχολείται καθημερινά με τεχνολογικές λύσεις για ένα διεθνή κοινό. Πολλοί θα νομίζουν πως η NATIVE UNION δημιουργεί απλά και όμορφα τεχνολογικά αξεσουάρ, ενώ στην πραγματικότητα ο στόχος τους είναι να υποστηρίξουν το μοντέρνο lifestyle, το οποίο συνεχώς εξελίσσεται παράλληλα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η οποία αποτελεί και βασική προτεραιότητά τους. Τα προϊόντα τους στηρίζουν αυτό το νέο τρόπο ζωής είναι λειτουργικά και διαθέτουν κομψό στυλ, με κύριο στόχο πρωτίστως την διευκόλυνση των χρηστών.

    Η συλλογή της Native Union περιλαμβάνει

    Καλώδια, Ασύρματους Φορτιστές και Θήκες για Airpods.

     Kαλώδια

    Μία πλήρης σειρά από καλώδια υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του τρόπου ζωής των χρηστών. Πρωτοποριακή σκέψη και λειτουργικός σχεδιασμός που προβλέπει όλες τις καθημερινές σας ανάγκες φόρτισης. Η σειρά περιλαμβάνει τις Key cables, Belt cables και Belt cables Universal.

    Τα Key cables καλώδια συνδέονται στα κλειδιά σας, ώστε να είναι πάντα μαζί σας. Σε μια καθημερινότητα που σας πετυχαίνει συνεχώς εν κινήσει η σκέψη για τη δημιουργία να συνδυαστούν τα κλειδιά με το φορτιστή προσφέρει απόλυτη άνεση. Τα Belt cables καλώδια δίνουν τέλος στα μπερδεμένα καλώδια στο κάτω μέρος της τσάντας σας. Εφοδιασμένα με ενσωματωμένο λουράκι από γνήσιο δέρμα, είναι έξυπνα, δεν μπερδεύονται και εντελώς ανθεκτικά. Με την υποδοχή 3-σε-1 Micro-USB σε Lightning ή USB-C, τα Belt Cables Universal καλώδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φορτίζετε άνετα όλες τις συσκευές σας στο σπίτι ή εν κινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες: Καλώδια Archives | WaveMotion A.Ε.


    Ασύρματοι Φορτιστές

    Με τον κομψό και minimal σχεδιασμό τους, η οικογένεια ασύρματων φορτιστών έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την  αντοχή στο χρόνο και για να προσφέρει μέγιστη ευελιξία κατά την επαναφόρτιση και χρήση των συσκευών σας. Η γκάμα των ασύρματων φορτιστών  αποτελείται από τους φορτιστές Drop Wireless Charger, Drop XL Wireless Charger & Drop XL Wireless Charger Watch Edition.

    Με τον ασύρματο φορτιστή Drop Wireless Charger  διαθέτει μια πολύ λεπτή αλουμινένια βάση για γρήγορη και ασφαλή φόρτιση σε iPhone και Qi συμβατές συσκευές*. Εάν πρέπει να φορτίσεις ταυτόχρονα 3 συσκευές πάνω σε μια βάση ο  Drop XL ασύρματος φορτιστής θα σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι με μια επιπλέον θύρα USB-A.  Και αν θες να φορτίζεις ταυτόχρονα πάνω στην ίδια επιφάνεια και το apple watch σου επέλεξε το Drop XL Wireless Charger Watch Edition για να έχεις όλες τις συσκευές μαζί να φορτίζουν σε τάξη είτε στο σπίτι σου είτε στο γραφείο σου. Για περισσότερες πληροφορίες: Aσύρματοι Φορτιστές Archives | WaveMotion A.Ε. (*μέχρι 10W για  Qi συμβατές συσκευές)

    Θήκες για Airpods

    Ανακάλυψε την νέα σειρά της Native Union για την προστασία των Αirpods σου από υψηλής ποιότητας υλικά και με πλούσια παλέτα χρωμάτων. Η γκάμα περιλαμβάνει τις θήκες Curve, Roam & Leather.

    Η θήκη Curve είναι σχεδιασμένη για τους χρήστες που προτιμούν το μίνιμαλ. Κατασκευασμένη από μια λεπτή σιλικόνη και ανάγλυφες ραβδώσεις για σταθερό κράτημα, η θήκη αυτή προσφέρει προστασία και στυλ στις καθημερινές εμφανίσεις σας αλλά παραμένει και απόλυτα λειτουργική. H Roam θήκη από ματ σιλικόνη, προσφέρει και εκείνη μια minimal λύση για την προστασία του Airpod Case. Διαθέτει clip για να μπορείτε να τη κρεμάσετε στην τσάντα ή ακόμα και στη ζώνη σας. Και τέλος για μια πιο premium εμφάνιση, η καλύτερη  επιλογή είναι η Leather θήκη. Κατασκευασμένη από χειροποίητο ιταλικό δέρμα με μοναδικό φινίρισμα, θα σας προσφέρει απόλυτη προστασία αλλά παράλληλα και ιδιαίτερο στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Για περισσότερες πληροφορίες  Θήκες για Airpods Archives | WaveMotion A.Ε..

    Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή της Native Union σε καλώδια, ασύρματους φορτιστές και θήκες για Airpods σε εξουσιοδοτημένους Μεταπωλητές σε όλη την Ελλάδα σε ένα εύρος τιμών που καλύπτει όλους τους tech χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες: Native Union | WaveMotion A.Ε.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles