17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Ναυάγησαν” οι Πειρατές της Καραϊβικής με τη Margot Robbie

    Παρά τις έντονες φήμες των τελευταίων μηνών, η πειρατική ζωή δεν είναι κάτι που θα ζήσει τελικά η Margot Robbie, αφού, όπως η ίδια ανέφερε, το project ακυρώθηκε από τη Disney.

    Η γνωστή ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι είχε αρχίσει να δουλεύει πάνω στην ταινία μαζί με τη συγγραφέα Christina Hodson, προκειμένου να παρουσιαστεί μια γυναικεία εκδοχή του εν λόγω franchise. Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα φαινόταν καλό, η Disney δεν ήθελε να συνεχίσει να επενδύει σε αυτή την εκδοχή των Πειρατών της Καραϊβικής, πάνω στην οποία άρχισε να πειραματίζεται από το 2020.

    Οι original ταινίες, που ενέπνευσαν το θεματικό πάρκο της Disney, γνώρισαν τεράστια επιτυχία, κυρίως εξαιτίας του Johnny Depp στο ρόλο του Captain Jack Sparrow. Ο Depp πρωταγωνίστησε και στις 5 ταινίες μαζί με τους Keira Knightley, Orlando Bloom και Geoffrey Rush στους δεύτερους ρόλους. Οι εισπράξεις στο παγκόσμιο box office ξεπέρασαν τα 4,52 δις. δολάρια, όμως το πλήγμα στη φήμη του Depp, μετά τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, επηρέασαν και την πορεία του franchise.

    Διαβάστε επίσης:

    A Christmas Carol: Έρχεται το Δεκέμβριο animated μεταφορά της κλασικής ιστορίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles