16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε special “Legend Edition” του NBA 2K17 προς τιμήν του Kobe Bryant!

    Ο ζωντανός θρύλος του NBA, Kobe Bryant, αποφάσισε φέτος να κρεμάσει τη φανέλα του ύστερα από μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες με τους Lakers αλλά και με την εθνική ομάδα μπάσκετ των Η.Π.Α. Αναμφίβολα, ο “Black Mamba” αυτή τη στιγμή ανήκει στο πάνθεον των σημαντικότερων παικτών όλων των εποχών και παρόλο που η καριέρα του τελειώνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντοτε θα βρίσκεται στις καρδιές των φίλων του μπάσκετ. Η 2K Games έχοντας ως στόχο της να τιμήσει τον 18 φορές συμμετέχοντα σε all-star game, Kobe, ανακοινώσε ότι το δημοφιλές basketball sim, ΝΒΑ 2Κ17, που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο θα περιλαμβάνει μία ειδική έκδοση (“Legend” Edition), η οποία θα είναι αφιερωμένη στον super star των Lakers.

    Kobe Bryant

    H ΝΒΑ 2Κ17 Legend Edition θα στοιχίζει 80 δολάρια και θα περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα “καλούδια” και bonus items για τους φίλους του basket. Συγκεκριμένα, στα περιεχόμενα της θα υπάρχει ένα limited edition poster του Kobe Bryant, δύο συλλεκτικές κάρτες της Panini και ένα Black Mamba game controller skin. Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν θα περιορίζονται μόνο σε αντικείμενα σε physical μορφή, καθώς θα υπάρχουν και πολλά in-game digital αντικείμενα. Συγκεκριμένα, οι gamers που θα αποκτήσουν την Legend Edition θα πάρουν 30.000 στο virtual currency του παιχνιδιού, 11 διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια του Kobe, αλλά και ειδικό ρουχισμό που σχετίζεται με τον πέντε φορές πρωταθλητή του NBA. Το NBA 2K17 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC και σίγουρα το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

    https://youtu.be/UysS_kQYd7s

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles