23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    NBA 2K22: «Καρφώνει» με νέο epic next-gen gameplay trailer!

    Τα NBA 2K φημίζονται για την εκπληκτική graphics engine που χρησιμοποιούν, η οποία αποδίδει στην εντέλεια την ατμόσφαιρα και τον παλμό ενός αγώνα NBA. Έτσι λοιπόν και το NBA 2K22 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα, για αυτό και στο πρώτο «αποκαλυπτήριο» gameplay trailer που μόλις κυκλοφόρησε μπορούμε να δούμε να ξεδιπλώνονται στο full οι hardware δυνατότητες των next-gen συστημάτων PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

    Πέραν όμως των εκπληκτικών visuals που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο gameplay trailer που ακολουθεί, η Visual Concepts έχει προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές που αφορούν τόσο τις κινήσεις (animation) των παικτών, όσο και το gameplay. Για αυτό και έχει εμπλουτίσει σε σημαντικό βαθμό τον χειρισμό που αφορά στις ντρίμπλες, στις τάπες και στα shoot (πράγμα το οποίο φαίνεται και στο παρακάτω trailer). Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μας υπόσχονται οι developers στο NBA 2K22, οι παίκτες πρόκειται να συναντήσουν ένα πιο ρεαλιστικό και dynamic σύστημα χειρισμού, το οποίο θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε διαφορετικά combos κινήσεων, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Shot IQ, έναν μηχανισμό του gameplay που θα αλλάζει με δυναμικό τρόπο ανάλογα με την ικανότητα και την παρουσία κάθε παίκτη στο παρκέ.

    Σε γενικές γραμμές, η κατεύθυνση που θα έχει το gameplay του NBA 2K22 είναι ότι θα «επιβραβεύει» τους gamers οι οποίοι αρέσκονται στο να κινούνται περισσότερο έξυπνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το NBA 2K22 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC και Switch.

    https://youtu.be/OcUzwnA569M

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles