18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    NBA: Λάνσαρε ανανεωμένο app σε συνεργασία με τη Microsoft

    Το NBA ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ανανεωμένου παγκόσμιου NBA App, τον ολοκληρωμένο προορισμό για τους φιλάθλους του NBA κάθε ομάδας. Με εντελώς νέες δυνατότητες εξατομίκευσης, το NBA App θα παρέχει αναλυτικό περιεχόμενο από κάθε αγώνα του NBA και θα διαθέτει βίντεο τύπου social, ακυκλοφόρητα behind-the-scenes και πρόσβαση σε παίκτες και ομάδες, νέες και υπάρχουσες εκπομπές και σειρές και δωρεάν πρόσβαση στο αρχείο του NBA. Το NBA App – προϊόν της NBA Digital, της κοινής επιχείρησης του πρωταθλήματος με την Turner Sports – είναι διαθέσιμο δωρεάν για κατέβασμα.

    Επιπλέον, το ΝΒΑ εγκαινίασε το NBA ID, το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα μελών που προσφέρει στους φιλάθλους οφέλη και δώρα από το πρωτάθλημα, τις ομάδες και τους συνεργάτες του. Το NBA ID, η συμμετοχή στο οποίο είναι δωρεάν, θα συνδέει τις εμπειρίες των φιλάθλων με τα υπάρχοντα προϊόντα, όπως το NBA League Pass και το NBA Pick’Em. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τα μέλη του NBA ID θα έχουν πρόσβαση σε νέο πρωτότυπο και αγαπημένο περιεχόμενο των φιλάθλων από το αρχειό του NBA. Επιπλέον, θα υπάρχουν βελτιωμένες εμπειρίες μόνο για τα μέλη από συνεργάτες του NBA, όπως προσφορές εισιτηρίων, βραβεία μέσω προγνωστικών και κληρώσεων τύπου NBA Pick’Em, εκστρατείες ψηφοφορίας και άλλα δώρα.

    Το NBA App τροφοδοτείται από τη νέα ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα του NBA, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft, τον επίσημο συνεργάτη του NBA σε θέματα cloud και τεχνητής νοημοσύνης. Το NBA App περιλαμβάνει τώρα έναν κομψό νέο σχεδιασμό και μια πρώτη στο είδος της εμπειρία “For You”, με συστάσεις περιεχομένου που βασίζονται στις προτιμήσεις των φιλάθλων και την εξατομίκευση που υποστηρίζεται από το Microsoft Azure και το Azure AI. Μέσα από τη σελίδα της εφαρμογής “For You”, οι φίλαθλοι μπορούν να αξιοποιήσουν ένα βίντεο – με κάθετη κύλιση – που περιλαμβάνει στιγμιότυπα σε πραγματικό χρόνο από όλους τους αγώνες του NBA που βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Οι συνδρομητικές προσφορές του πρωταθλήματος – NBA League Pass και NBA TV – θα ενσωματωθούν στο NBA Αpp, δίνοντας στους φιλάθλους τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά παιχνίδια και στιγμιότυπα και να ελέγχουν αποτελέσματα, στατιστικά στοιχεία και βαθμολογίες, όλα σε ένα. Για τους συνδρομητές του NBA League Pass, τα ζωντανά streams θα διαθέτουν υψηλότερη ποιότητα βίντεο, χαμηλότερη καθυστέρηση και ανεμπόδιστη εμπειρία χρήστη προς το ζωντανό περιεχόμενο του NBA.

    Διαβάστε επίσης:

    Motorola Edge 30 series: Κυκλοφορούν με εκπληκτικό design και κορυφαία καινοτόμα χαρακτηριστικά!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles