15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα AI εργαλεία στο Google Maps

    Η Google ανακοίνωσε αρκετές αλλαγές στο Google Maps, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη. Το Google Maps παρέχει τώρα αναλυτικότερες πληροφορίες με μια ματιά σχετικά με τις τοποθεσίες, αφού οι λεπτομέρειες τροφοδοτούνται από την ΑΙ της Google. Το Maps δείχνει photo highlights και reviews που περιλαμβάνουν τι αρέσει στους ανθρώπους σε μια τοποθεσία. Τα φαγητά ενός εστιατορίου μπορούν να αναγνωριστούν χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη και το Google Maps θα παρέχει επίσης κόστος, πιθανή διαθεσιμότητα και εάν προσφέρει υπηρεσίες που προσαρμόζονται σε διατροφικούς περιορισμούς.

    Η Google δηλώνει ότι τώρα θα είναι ευκολότερο να ανακαλύψετε χρήσιμες λίστες με συστάσεις από κορυφαίες ιστοσελίδες. Για να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό, αναζητήστε μια πόλη και σύρετε για να δείτε προτεινόμενες λίστες από ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με την πόλη. Υπάρχουν επίσης λίστες με Τάσεις, Top και Gems που επισημαίνουν δημοφιλείς τοποθεσίες για επίσκεψη κατά το ταξίδι. Το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο σε 40 πόλεις στην Αμερική αυτήν την εβδομάδα, με περισσότερες να ακολουθούν στο μέλλον.

    Για να συνοδεύσει την αλλαγή, η Google προσθέτει νέα customization tools για τη δημιουργία λιστών στο Maps. Οι χρήστες του Google Maps μπορούν να επιλέξουν τη σειρά που εμφανίζονται οι τοποθεσίες στις δημιουργημένες τους λίστες για να τις κατατάξουν, και υπάρχουν επιλογές για να συνδέσουν περιεχόμενο από κοινωνικά δίκτυα. Η Google δηλώνει ότι οι ενημερώσεις θα κυκλοφορήσουν στο Android και το iOS αργότερα αυτό το μήνα.

    Τέλος, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να περιμένουν να δουν ένα ανανεωμένο σχεδιασμό που περιλαμβάνει μια πιο καθαρή αρχική οθόνη με λιγότερες καρτέλες και νέα χρώματα στους πίνακες που καθιστούν πιο εύκολο τον εντοπισμό τοποθεσιών στο χάρτη.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles