21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα αξεσουάρ από τη Huawei: Panoramic Camera, Sports Band και Bluetooth Headset

    Η Huawei έχει πραγματοποιήσει αρκετές ανακοινώσεις τελευταία, όπως τα entry level Y3 και Υ6 2017, το Honor 6A ή τα νεότερα Nova 2 και Nova 2 Plus, αλλά και το tablet Honor Play Tab 2 ή τα laptops MateBook X, E και D.

    huawei-360-camera

    Τώρα, προσθέτει και νέα αξεσουάρ στη λίστα των νέων Huawei προϊόντων, τα οποία φαίνεται να αποτελούν μέρος της ανακοίνωσης των Nova 2 και Nova 2 Plus.

    Panoramic Camera

    Το πρώτο είναι η Huawei Panoramic Camera, η οποία έρχεται με  ένα ζευγάρι αισθητήρων σε κάθε πλευρά (13MP σ’ αυτή την περίπτωση)οι οποίοι μπορούν να συλλάβουν πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών, αλλά και videos. Το ιδιαίτερο σ’ αυτή τη μικρή κάμερα είναι ο USB Type-C connector που υπάρχει σε κάθε πλευρά της, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τη συνδέσετε απευθείας σε ένα OTG-enabled smartphone. Θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου έναντι 899 γουάν (δηλαδή 130 δολαρίων).

    Sports Band

    Το επόμενο gadget είναι το Huawei Sports Band, με αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες με το πρόσφατα ανακοινωθέν Honor Band A2, αλλά και κάποιες διαφορές. Η συσκευή κυκλοφορεί και σε version που ενσωματώνει GPS, είναι αδιάβροχη έως τα 50 μέτρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της κολύμβησης, αλλά και για όλες τις activities σας.

    GPS

    Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών και ένα νέο 80% πιο αποδοτικό chip, σύμφωνα με τη Huawei, που μπορεί να κρατήσει το Sports Band 21 μέρες μακριά από φόρτιση. Κοστίζει 298 γουάν (44 δολάρια) ή 388 γουάν (57 δολάρια) με GPS και θα κυκλοφορήσει από τις 14 Ιουλίου.

    Τελευταίο αφήσαμε το Huawei Bluetooth Headset για το οποίο δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, πέρα από το ότι θα διαθέτει heart rate monitor.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles