22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα αλλαγή στις εικόνες προφίλ μας στο Facebook. Γνωρίστε τα profile pic frames!

    Μία ακόμη αλλαγή στο Facebook που έχει το ενδιαφέρον της! Πλέον, μπορούμε να προσθέσουμε frames στις φωτογραφίες προφίλ μας, βάζοντας κορνίζες με γραφικά που δείχνουν την υποστήριξή μας σε κάτι: στην αγαπημένη μας ομάδα ή σε ένα άλλο σκοπό.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που το κοινωνικό δίκτυο επιτρέπει τις (προσωρινές) αλλαγές στην εικόνα προφίλ. Θυμόμαστε ότι μας επέτρεψε να κάνουμε rainbow την φωτογραφία μας με αφορμή τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ ή τρικολόρε για να δηλώσουμε την υποστήριξή μας στη Γαλλία για την τρομοκρατική επίθεση τον περασμένο Νοέμβριο. Ακόμη όμως και να προσθέσουμε μέσω application στο προφίλ μας τη φωτεινή ή τη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης του Star Wars με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας.

    change-your-profile-picture

    Τώρα από το https://www.facebook.com/profilepicframes μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία ποικιλία frames, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Mark Zuckerberg αλλά και να ορίσουμε τη χρονική διάρκεια που θα εμφανίζεται η αλλαγμένη φωτό στο προφίλ μας. Και μπορεί η αφορμή να ήταν η ανταλλαγή εικόνων μεταξύ οπαδών των εθνικών ομάδων του Πακιστάν και της Ινδίας κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου τουρνουά κρίκετ της χρονιάς, αλλά οι επιλογές μας σε όλο τον κόσμο είναι πολύ περισσότερες. 

    Εσείς δοκιμάσατε να βάλετε κάποιο frame στην εικόνα προφίλ σας ή ακόμη;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles