11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ανακοίνωση από Samsung: Τα Galaxy S7 και S7 edge είναι ασφαλή

    H Samsung ελπίζει η ιστορία με το Note 7 και την απόσυρσή του να περάσει σιγά-σιγά στην ιστορία και εν τω μεταξύ θέλει να διαβεβαιώσει και τον τελευταίο καταναλωτή ότι η σειρά S7 είναι απολύτως ασφαλής, παρά τις πληροφορίες για κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει και με αυτές τις συσκευές. Έτσι, εξέδωσε μία μικρή ανακοίνωση όσον αφορά τους καταναλωτές στις ΗΠΑ που έχει ως εξής:

    samsung-galaxy-s7-edge

    “Η Samsung εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια της οικογένειας Galaxy S7. Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα περιστατικά προβλημάτων στην μπαταρία των συσκευών, ανάμεσα στις 10 εκατομμύρια που χρησιμοποιούνται από καταναλωτές στις ΗΠΑ. Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ένα αριθμό περιστατικών που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες. Έως η Samsung να μπορέσει να εξετάσει κάθε συσκευή ξεχωριστά, είναι αδύνατον να προσδιορίσουμε την πραγματική αιτία κάθε περιστατικού.”

    Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει και λίγο πριν τη… Black Friday, η Samsung θέλει να διαβεβαιώσει τους καταναλωτές ότι τα S7 και S7 Edge είναι ασφαλή και.. αναμένει την ανταπόκρισή τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles