16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα αναβολή για το sequel της Wonder Woman! Τώρα έρχεται τα Χριστούγεννα!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το 2020 δεν είναι μια καλή χρονιά για τον κινηματογράφο και τη βιομηχανία του θεάματος… γενικότερα, καθώς εξαιτίας της πανδημίας πολλά από τα υποψήφια blockbusters που περιμέναμε τελικά είτε μετατέθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας τους, είτε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ… ή απλώς κατέληξαν στην «αγκαλιά» του digital release. Στην πρώτη κατηγορία εντάσσεται και το πολυαναμενόμενο Wonder Woman 1984, το οποίο οι fans των superheroes της DC περιμένουν πως και πως!

    Ωστόσο, το sequel της Wonder Woman δυστυχώς θα κάνουμε… μαύρα μάτια να το δούμε, καθώς όπως έγινε γνωστό από την Warner Bros., οι περιπέτειες της θρυλικής αμαζόνας αναμένεται να πάρουν μια ακόμη (ολιγόμηνη) αναβολή και έτσι αντί για τις 2 Οκτωβρίου ή ταινία (καιρού θέλοντος και COVID-19 επιτρέποντος) θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι η 6η αναβολή για το πολυαναμενόμενο φιλμ και σίγουρα τα νεύρα των fans έχουν αρχίσει να… τεντώνουν! Η κατάσταση που επικρατεί στα σινεμά όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι φυσιολογική και αυτό είναι κάτι που αποτυπώθηκε και στην πορεία του TΕΝΕΤ, το οποίο είχε αδύναμες εισπράξεις. Με τα σινεμά να μην γεμίζουν λόγω του COVID-19, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και είναι απολύτως φυσιολογικό οι εταιρείες παραγωγής να κάνουν συνεχώς δεύτερες σκέψεις για την έξοδο μιας ταινίας στις αίθουσες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles