21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα AOC οθόνη 25″ QHD με IPS panel

    Την επαγγελματική της σειρά εμπλουτίζει η AOC με ένα νέο μοντέλο 25 ιντσών ανάλυσης QHD 2560 x 1440 pixels. Η Q2577PWQ διαθέτει υψηλής ποιότητας IPS panel για υπερ-ευρείες γωνίες θέασης τόσο κάθετα όσο και οριζόντια, ενώ, χάρη στο συγκεκριμένο τύπο panel, διασφαλίζεται εξαιρετική ομοιομορφία χρώματος. Συνδυάζοντας εντυπωσιακά χρώματα και ανάλυση, η AOC Q2577PWQ είναι ιδανική για φωτογράφους, σχεδιαστές και όλους τους επαγγελματίες που βασίζονται στην ευκρινή εικόνα.

    aoc

    Για φωτογράφους και απαιτητικούς οικιακούς χρήστες

    Το νέο μοντέλο 25” της AOC θα καταπλήξει κάθε επαγγελματία που βασίζεται στην ευκρίνεια της εικόνας. Με εντυπωσιακή Quad HD ανάλυση 2560 x 1440 pixels (τέσσερις φορές την ανάλυση μιας HD οθόνης) και άπλετη επιφάνεια διαγώνιου 25 ιντσών, η AOC ανταποκρίνεται στις ανάγκες των απαιτητικών χρηστών. Οι λάτρεις της ψυχαγωγίας θα επωφεληθούν εξίσου από το σύντομο χρόνο απόκρισης των μόλις 5 ms, χαρακτηριστικό που φροντίζει τη μείωση φαινομένων ghosting. Έτσι, gamers και φίλοι του κινηματογράφου μπορούν να απολαύσουν καθαρή και ευκρινή εικόνα ακόμα και σε ταχύτατα εξελισσόμενες σκηνές. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία των 3 W βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου και την αποφυγή ακαταστασίας που δημιουργούν τα καλώδια, εξαλείφοντας την ανάγκη για εξωτερικά ηχεία. Το νέο Quad HD panel διασφαλίζει τη δυνατότητα πλήρους προβολής ενός website με μια ματιά χωρίς παραμόρφωση εικόνας, εν αντιθέσει με τις Full HD οθόνες. Ακόμα και κατά τη μεγέθυνση της οθόνης, οι χρήστες είναι σε θέση να απολαμβάνουν ακριβέστερο κείμενο, χωρίς στρεβλώσεις. Η ταχύτατη είσοδος DisplayPort είναι ιδανική επιλογή για μετάδοση περιεχομένου υψηλής ανάλυσης με ιδιαίτερα ομαλό τρόπο.

    Προηγμένη τεχνολογία IPS

    Η AOC εξοπλίζει το νέο QHD μοντέλο με τεχνολογικά προηγμένο IPS panel. Η τεχνολογία IPS είναι από τις αποδοτικότερες τεχνολογίες panel αυτή τη στιγμή για οθόνες. Έτσι η AOC εξασφαλίζει ότι οι χρήστες θα επωφεληθούν τα μέγιστα από την υψηλή ακρίβεια στο χρώμα, την αντίθεση και τις ευρείες γωνίες θέασης (178°/178°). Χάρη στην άριστη αναπαραγωγή εικόνας που προσφέρουν τα IPS panels θεωρούνται ιδανικά για επεξεργασία φωτογραφίας, γραφιστικό σχεδιασμό, παραγωγή ταινιών, περιβάλλοντα CAD/CAM, ιατρικές και εφαρμογές ασφαλείας. Εξίσου σημαντική με την πιστότητα της λεπτομερούς εικόνας είναι και η φωτεινότητα, που παρέχεται με ομοιόμορφο τρόπο από την τεχνολογία IPS.

    Flicker-FREE τεχνολογία για την προστασία των ματιών

    Η υγεία του χρήστη είναι μια πρόκληση που η κατασκευάστρια οθονών AOC λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της. Ως εκ τούτου, το νέο μοντέλο Q2577PWQ της AOC διαθέτει τεχνολογία που εξασφαλίζει εμπειρία θέασης με μηδενικό τρεμόπαιγμα. Το flickering είναι φαινόμενο που συμβαίνει όταν ο ελεγκτής του οπίσθιου LED φωτισμού μιας οθόνης αλλάζει τα επίπεδα φωτεινότητας κατά την ανανέωση της εικόνας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τα μάτια και να τους προκαλέσει κόπωση χωρίς να το αντιληφθεί ο θεατής. Συνεπώς, η τεχνολογία Flicker FREE βοηθά στη μείωση διαφόρων ζητημάτων υγείας των ματιών που μπορούν να προκληθούν από το flickering.

    Ευπροσάρμοστη μεγαλοφυία

    Για τη διασφάλιση της πλήρους άνεσης, της αύξησης της παραγωγικότητας και της μείωσης προβλημάτων σε πλάτη και λαιμό, η Q2577PWQ της AOC διαθέτει ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που βοηθά στον περιορισμό της κούρασης και τη βελτίωση της στάσης του σώματος κατά την εργασία, όπως προσαρμοστικότητα ύψους 130 χιλ, pivot, περιστροφή και κλίση. Η οθόνη μπορεί επίσης να συνδεθεί με συμβατές VESA (100×100) βάσεις τοίχων και πλαίσια.

    Αξιόπιστη και αποδοτική

    Για τη δυνατότητα επιλογής σύνδεσης με διαφορετικές πηγές εισόδου, η Q2577PWQ της AOC είναι εξοπλισμένη μεταξύ άλλων με DisplayPort, HDMI, DVI και VGA. Έτσι, δεν αποτελεί πρόβλημα για παράδειγμα η σύνδεση με μια κονσόλα video game και διάφορους υπολογιστές ή άλλες συσκευές ταυτόχρονα.

    Ωστόσο η υψηλή απόδοση και ευελιξία της οθόνης δεν έρχεται εις βάρος της αειφορίας. Η AOC εξοπλίζει το νέο της μοντέλο με τα έξυπνα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας Eco Mode και e-Saver. Η οθόνη ανταποκρίνεται επίσης σε αυστηρά πρότυπα, συγκεκριμένα τα EnergyStar 6.0 και TCO 6.0. Όπως ισχύει σε όλες τις οθόνες της, η AOC προσφέρει εγγύηση 3 ετών με υπηρεσία επί τόπου αντικατάστασης.

    Η οθόνη AOC Q2577PWQ είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο του 2015 με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €349.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles