23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα απάτη με fake δωροεπιταγή 500 ευρώ της αλυσίδας Σκλαβενίτης

    Δεν είναι η πρώτη φορά που, μέσω Facebook, στήνονται Fake σελίδες που “υποδύονται” δημοφιλείς αλυσίδες και κάνουν ψεύτικες προσφορές. Έτσι και τώρα, δώστε προσοχή στη σελίδα Σκλαβενιτησ που φυσικά είναι Fake, όμως αυτό δεν πτοεί χιλιάδες χρήστες που πιστεύουν ότι μοιράζει δωροεπιταγές 500 ευρώ.

    sklavenitis-dwroepitages

    Από χθες που δημιουργήθηκε, όπως βλέπετε και στο screenshot μας, έχει περίπου 15.000 shares και 13.000 likes, από άτομα που συμμετέχουν στον υποτιθέμενο διαγωνισμό που μοιράζει δωροεπιταγή. Αυτός είναι και ο λόγος που ασχολούμαστε και πάλι με ένα ζήτημα σαν αυτό.

    Σας έχουμε ξαναγράψει να είστε προσεκτικοί με τέτοιες ενέργειες. Πριν λάβετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, δώστε προσοχή και δείτε αν πραγματοποιείται από κάποια επίσημη σελίδα. Ελέγξτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις της και σιγουρευτείτε ότι δεν πρόκειται για απάτη. Δείτε επίσης την ορθογραφία των μηνυμάτων.

    Π.χ. η σελίδα στην οποία αναφερόμαστε ονομάζεται Σκλαβενιτησ, έχει μόλις μία δημοσίευση και αυτό θα πρέπει να υποψιάσει τους πάντες από την πρώτη στιγμή.

    Τέλος, αν και δε συμβαίνει σ’ αυτό το διαγωνισμό, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δίνετε ποτέ προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ) σε τέτοιους διαγωνισμούς, γιατί μπορεί να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Προς το παρόν, κάνουμε report σ’ αυτό το site και συνεχίζουμε…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles