16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα dark εμφάνιση εγκανιάζει το Spotify

    To Spotify αλλάζει design και γίνεται περισσότερο… dark, αλλά καλύτερο από ποτέ. Με νέο, πιο σκούρο θέμα, ανανέωση στην τυπογραφία και τα εικονίδια, το άκουσμα της αγαπημένης σας μουσικής γίνεται μια ακόμη πιο όμορφη εμπειρία.

    Spotify NEW

    Με το νέο design του Spotify βελτιώνεται όχι μόνο η εμφάνισή του και οι playlists που αγαπάτε, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους διαχειρίζεστε τη μουσική σας. Επιπλέον, η εταιρεία παρουσιάζει το YourMusic, που σας βοηθάει να αποθηκεύσετε, να οργανώσετε και να περιηγηθείτε στη μουσική που σας αρέσει,όπως ακριβώς θέλετε.Όλα σε ένα μέρος και σε όλες τις πλατφόρμες.

    Η δημιουργία της δικής σας μουσικής συλλογής γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

    ● Content is King – To περιεχόμενο κυριαρχεί: To νέο design σας επιτρέπει να έχετε ομαλή πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική πιο εύκολα από ποτέ. Το σκούρο θέμα που κυριαρχεί και το νέο περιβάλλον χρήσης θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

    ● YourMusic – Η μουσική σας: Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας album,συλλέξτε τους καλλιτέχνες που αγαπάτε και δημιουργήστε τις δικές σας playlists με βάση τη διάθεσή σας και τη στιγμή. Βρήκατε το τραγούδι και το album που σας αρέσει; Πατήστε το save και προσθέστε το στην συλλογή σας έτσι απλά!

    ● Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των χρηστών που δήλωσαν ότι προτιμούν ένα πιο σκούρο περιβάλλον χρήσης, το Spotify το κάνει πραγματικότητα.

    Βελτιώνεται επίσης το χαρακτηριστικό Browse, προσφέροντάς σας περιεχόμενο σχετικό με την εκάστοτε τοπική αγορά. Είτε ψάχνετε μουσική για να χαλαρώσετε ή την τέλεια playlist για να προετοιμαστείτε για την βραδινή σας έξοδο, η εύρεση της κατάλληλης μουσικής γίνεται πιο εύκολη από όσο είχατε φανταστεί.

    Το νέο design, το YourMusic και το ανανεωμένο Browse θα παρουσιαστούν σταδιακά στο iPhone, desktop και στους χρήστες του web από σήμερα,και θα διατεθούν σύντομα σε όλες τις πλατφόρμες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles