15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Dell XPS 13 9310 και Dell XPS 13 9310 2-in-1

    H Dell Technologies ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας γενιάς premium φορητών υπολογιστών Dell XPS 13. Τα ανανεωμένα μοντέλα ενσωματώνουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και την απαράμιλλη κατασκευαστική αρτιότητα για την οποία η σειρά XPS έχει γίνει περιζήτητη εδώ και χρόνια. Με μικρές διαστάσεις, απίστευτα λεπτά αλλά εξαιρετικά ανθεκτικά και αποδοτικά, τα μοντέλα Dell XPS 13 9310 και XPS 13 9310 2-in-1, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή για εργασία ή ψυχαγωγία, χωρίς παραχωρήσεις ως προς τις επιδόσεις, την ποιότητα κατασκευής, την πληρότητα χαρακτηριστικών, τη λειτουργικότητα και την εργονομία.

    Ένα νέο πρότυπο επιδόσεων για μικρό συντελεστή μορφής

    Η νέα γενιά Dell XPS 13 αποτελεί την ιδανική υλοποίηση του project Intel® EVO™, ενός νέου προτύπου για φορητούς υπολογιστές, που συνδυάζουν σε ιδανικό βαθμό τις επιδόσεις, την απόκριση, τη διάρκεια μπαταρίας, και την εντυπωσιακή εικόνα, με τη μορφή εκπληκτικά όμορφων και καλοσχεδιασμένων laptops. Η Dell, σε στενή συνεργασία με την Intel, έφερε στο κοινό τη νέα σειρά XPS 13, σηματοδοτώντας την απόλυτη εμπειρία εργασίας και ψυχαγωγίας, παντού.

    Στην καρδιά των νέων υπολογιστών βρίσκονται οι 11ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ μαζί με τα προηγμένα γραφικά Intel® Iris® Xe, που προσδίδουν αναπάντεχα υψηλά επίπεδα επιδόσεων σε ένα laptop τόσο μικρών διαστάσεων. Η νέας αρχιτεκτονικής επεξεργαστές και το εντελώς νέο σύστημα γραφικών συνδυάζεται με ταχύτατη μνήμη LPDDR4x με χρονισμό μέχρι 4.267MHz, επιτρέποντας άνετη χρήση με ένα πλήθος απαιτητικών εφαρμογών παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας, οι οποίες ήταν δύσκολο να υποστηριχθούν μέχρι σήμερα, σε συστήματα μικρού συντελεστή μορφής.

    Το προηγμένο σύστημα θερμικής απαγωγής GORE™ Thermal Insulation, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα νέα μοντέλα XPS 13 εγγυάται σταθερά υψηλή απόδοση σε απαιτητική χρήση.

    Παράλληλα, χάρη στη σύνδεση Thunderbolt 4 και το προηγμένο σύστημα ασύρματης δικτύωσης Killer™ AX1650, βασισμένο στο chipset Intel WiFi 6, οι νέοι υπολογιστές προσφέρουν στον χρήστη ταχύτατη σύνδεση με εξωτερικά περιφερειακά και δικτύωση μέχρι και 3 φορές ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά.

    Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 52Wh, μπορείτε να απολαύσετε πολύωρη λειτουργία μακριά από πηγές τροφοδοσίας, παρότι τα νέα μοντέλα προσφέρουν ανώτερα επίπεδα απόδοσης.

    Λειτουργικότητα και κατασκευή ανώτερου επιπέδου

    Οι χρήστες που θα επιλέξουν τους υπολογιστές νέας γενιάς Dell XPS 13, δε θα χρειαστεί να κάνουν υποχωρήσεις μεταξύ ποιότητας κατασκευής και παρεχόμενων χαρακτηριστικών. Τα νέα premium laptops είναι κατασκευασμένα από κατεργασμένο αλουμίνιο με CNC και κομμένο με διαμάντι στις ακμές, με επιφάνειες από ανθρακονήματα, στην έκδοση μαύρου χρώματος ή  υαλονήματα στην έκδοση “arctic white”.

    Οι επιλογές εντυπωσιακών οθονών στις 13,4 ίντσες τύπου InfinityEdge περιλαμβάνουν μοντέλα με ανάλυση 4Κ Ultra HD+ ή FHD+. Το ελάχιστο πλαίσιό τους, μεγιστοποιεί την ορατή επιφάνεια, ενώ καλύπτονται από άκρη σε άκρη με υψηλής ανθεκτικότητας επίστρωση Corning® Gorilla® Glass 6. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία Eyesafe® μειώνει δραστικά την ακτινοβολία μπλε χρώματος, προσφέροντας πολύωρη, ξεκούραστη εργασία. Το μοντέλο 2-in-1 αυξάνει ακόμη περισσότερο τη λειτουργικότητα της οθόνης, με δυνατότητα υποστήριξης γραφίδας Dell Premium Active Pen, με μαγνητική αγκίστρωση, για προηγμένη λειτουργία με φυσικό τρόπο γραφής και σχεδίασης, με αναγνώριση πίεσης και κλίσης.

    Λεπτομέρειες όπως τα δύο μικρόφωνα υψηλής απόδοσης στο επάνω μέρος της οθόνης, η κάμερα υπερύθρων που προσφέρει αναγνώριση του χρήστη, ή το κουμπί έναρξης λειτουργίας που ενσωματώνει σύστημα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος, εγγυώνται υψηλή λειτουργικότητα και ασφάλεια κατά την είσοδο στο σύστημα.

    Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο παρέχει 1 χιλ. διαδρομής για άνετη και αποδοτική πληκτρολόγηση, παρά το χαμηλό προφίλ, ενώ το μεγάλο touchpad επιστρωμένο με γυαλί, προσφέρει μοναδική ευελιξία και ακρίβεια χειρισμών στην επιφάνεια εργασίας.

    Οι νέοι υπολογιστές συνοδεύονται από πλούσιο λογισμικό, μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται και το Dell Mobile Connect, που εξασφαλίζει άνετη συνεργασία μεταξύ smartphone και laptop, επιτρέποντας στο χρήστη να κατοπτρίζει την επιφάνεια εργασίας και τις εφαρμογές του κινητού του στην οθόνη του laptop.

    Με γνώμονα το σεβασμό για το περιβάλλον

    Τα νέα συστήματα Dell XPS 13 παραδίδονται στον πελάτη σε συσκευασίες που παράγονται κατά 25% από υλικά που προέρχονται από πλαστικά που συλλέγονται από τους ωκεανούς, ενώ το 75% είναι φτιαγμένο από άλλα ανακυκλωμένα υλικά. 90% των υλικών που αποτελούν τους ίδιους τους υπολογιστές, μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν. Οι υπολογιστές δεν περιέχουν επιβλαβή υλικά όπως μόλυβδο, κάδμιο, υδράργυρο και φέρουν τη σφραγίδα περιβαλλοντικής πιστοποίησης EPEAT® Silver.

    Οι νέοι υπολογιστές Dell XPS 13 θα είναι διαθέσιμοι στην Ελληνική αγορά εντός του ερχόμενου Νοεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles