BREAKING

Νέα διαφημιστική καμπάνια της Cablenet για τα προγράμματα Purple Max Internet και Purple Max Mobile

Μία νέα πιο… relaxed εποχή, για το Internet του σπιτιού αλλά και για το κινητό υπόσχεται η Cablenet με τα δυο νέα προγράμματα Purple Max Internet και το Purple Max Mobile που λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά.

Τις δυο νέες αυτές εμπορικές προτάσεις υποστηρίζει και η νέα καμπάνια της Cablenet που έχει πρωταγωνιστή έναν ήρωα, τον «Μaximus», που σύμφωνα με το σενάριο απολαμβάνει τα πάντα στο max, παραπέμποντας στα προνόμια του Purple Max που προσφέρει τα πάντα στο max και τον πιστό του σύμβουλο, τον «Αθανάσιους», που είναι πάντα δίπλα του για να απαντάει στις ανάγκες του και να μη χρειάζεται να ασχολείται με τίποτα άλλο, όπως ακριβώς η Cablenet φροντίζει για τους Συνδρομητές της να απολαμβάνουν τα πάντα στο max.

Η ιστορία της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας εκτυλίσσεται με επίκεντρο τις αλλαγές που φέρνει η Cablenet, ώστε οι Συνδρομητές να αισθάνονται σαν τον Maximus και… να μην ανησυχούν για την ταχύτητα του Internet ποτέ ξανά, αφού θα έχουν την αυτόματη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα δικτύου για πάντα (έως και 1Gbps), μαζί με την υπηρεσία UltraWiFi, Powered by Plume HomePass για ισχυρό σήμα Wi-Fi παντού και με ασφάλεια και όλα αυτά με  €30 το μήνα! Να μην τους απασχολεί η αναβάθμιση ή αλλαγή του πακέτου τους, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα δικτύου, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν το πακέτο τους.

Να απολαμβάνουν έξυπνο και γρήγορο σύστημα Wi-Fi που προσαρμόζεται στις δικές τους ανάγκες με την υπηρεσία UltraWiFi, Powered by Plume HomePass που συμπεριλαμβάνεται στο Purple Max Internet και περιλαμβάνει 2 Pods και τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Adapt: Γρήγορο, αξιόπιστο και σταθερό Internet, παντού, πάντα, για όλους.
  • Control: Εξαιρετικός γονικός έλεγχος και πρόσβαση επισκεπτών.
  • Guard: Ασφαλείς συσκευές, ξέγνοιαστη πλοήγηση στο Internet, αποκλεισμός διαφημίσεων.
  • Sense: Αναγνώριση κίνησης σε όλο το σπίτι, για να μην ανησυχείτε για τίποτα.

Να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερο όφελος συνδυάζοντας και το Purple Max Mobile, για Unlimited Data, SMS και Ομιλία με μόνο €20/μήνα!

O Πάμπος Μωυσέως, Chief Commercial Officer της Cablenet, δήλωσε σχετικά: «Η Cablenet με το Purple Max Internet φέρνει την ανατροπή στην αγορά τηλεπικοινωνίων στην Κύπρο. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει τεχνολογικούς όρους και να σκέφτεται ποια υπηρεσία του ταιριάζει καλυτέρα. Το Purple Max Internet, μέσα από την απλότητα του, αφαιρεί από τον καταναλωτή την πολυπλοκότητα των διαφόρων παραμέτρων και προσφέρει τα πάντα στο MAX και για πάντα. Το «Cablenet For a Better Life» δεν είναι απλά ένα όμορφο slogan. Είναι ο καθοδηγητής της όλης στρατηγικής μας στην Cablenet. Θέλουμε οι Συνδρομητές μας να καταναλώνουν τις υπηρεσίες μας και να απολαμβάνουν την ζωή τους στο Maximum. Όπως κάνει εξάλλου και ο Maximus! Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας 4WiseMonkeys Cyprus, Semio Productions και τον σκηνοθέτη μας Αργύρη Παπαδημητρόπουλο για μία καμπάνια που απλά επιβεβαιώνει την ηγετική τους θέση στον τομέα τους. Μία εντυπωσιακή καμπάνια, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού αλλά και εκτέλεσης, που αρμόζει απόλυτα στο Purple Max Internet και την Cablenet».

Οι ιδρυτές της 4WiseMonkeys, Μάρκος Άρης και Βαγγέλης Δαβιτίδης, συμπλήρωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση στην Κύπρο, είναι η λογική συνέχεια της πολύ επιτυχημένης πορείας της 4WiseMonkeys στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Cablenet για την εμπιστοσύνη. Πιστεύουμε ότι η νέα επικοινωνία που φέρει την υπογραφή της 4WiseMonkeys θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του πελάτη μας».

Τέλος, η νέα 360ο καμπάνια της Cablenet αποτελείται από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, digital υλικά καθώς και ενέργειες προώθησης του Purple Max. Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ είναι ήδη στον αέρα ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα με πρωταγωνιστές τον Maximus και τον Σύμβουλό του, με στόχο να αναδείξουν μέσα από το χιούμορ και τα εντυπωσιακά πλάνα μίας άλλης εποχής τα προνόμια της νέας Purple εποχής που φέρνει η Cablenet στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment

Post a Comment

(required)
(required - never published nor shared)