11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέα δημοσκόπηση: Οι followers ψηφίζουν για την παραμονή του Musk στο “τιμόνι” του Twitter

    Στην κρίση των followers εναποθέτει σχεδόν όλες τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβει ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk και για ακόμη μια φορά στο Twitter στήθηκε το poll. Ο CEO της Tesla, της Space X και πλέον αφεντικό του Twitter, ρωτάει από χτες, Κυριακή, το κοινό αν θα πρέπει να απομακρυνθεί ο ίδιος από το «τιμόνι» του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα και ο Musk δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει το αποτέλεσμα, όποιο και να είναι αυτό, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος για τη θέση. Τα αποτελέσματα «δείχνουν» ότι το «ναι» κινείται κοντά στο 55% και το «όχι» στο 45%, με τους συμμετέχοντες να αγγίζουν περίπου τα 12 εκατομμύρια.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακοίνωση του Twitter που απαγορεύει τη δωρεάν προώθηση ανταγωνιστικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που δίχασε αρκετά τους χρήστες. Η αλλαγή της πολιτικής ακολουθεί μία σειρά άλλων ενεργειών στο Twitter από τότε που το εξαγόρασε ο Elon Musk. Ο Musk απέλυσε υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης, αλλά και περίπου ποσοστό 50% των υπαλλήλων της εταιρείας, ενώ ο ίδιος ταλαντεύονταν σχετικά με τον καθορισμό της οικονομικής συνδρομής για την υπηρεσία Twitter Blue. Παράλληλα, ο Musk προχώρησε στην απενεργοποίηση λογαριασμών αρκετών δημοσιογράφων έπειτα από μία διαμάχη σχετικά με τη δημοσιοποίηση στοιχείων για τις μετακινήσεις του με το αεροσκάφος του.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Stalker επιτέθηκε σε αυτοκίνητο που μετέφερε το 2χρονο γιο του

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles