24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέα δυνατότητα δημιουργίας Custom Timelines προσφέρει το twitter

    Το twitter παρουσίασε σήμερα ένα νέο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, τη δυνατότητα δημιουργίας Custom Timelines, επιτρέποντας στους χρήστες του να επιλέγουν αγαπημένα tweets σε ένα feed γύρω από μία θεματολογία ή από συγκεκριμένους χρήστες και να μπορούν κατόπιν να τα μοιράζονται εύκολα με όποιον επιθυμούν.

    curated_timeline

    Για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του νέου χαρακτηριστικού, θα χρειαστείτε το “Tweetdeck”, έναν client που το twitter είχε εξαγοράσει πριν δύο χρόνια. Αν, ωστόσο, είστε προγραμματιστής μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας με τη βοήθεια του twitter API.

    Τα custom timelines που θα δημιουργήσετε είναι διαθέσιμο για δημόσια προβολή και μπορούν να γίνουν embedded στη σελίδα σας, ενώ φυσικά, όπως σημειώσαμε, έχετε τη δυνατότητα να τα μοιράζεστε εύκολα με τους φίλους σας ή όποιον επιθυμείτε.

    Η νέα δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες σε όλους τους χρήστες του Tweetdeck, αποτελώντας ένα χτύπημα του twitter στο Storify, μία υπηρεσία που σου επιτρέπει να συγκεντρώνεις υλικό από όλο το web (για παράδειγμα από twitter, Facebook, Instagram ή Youtube) και να το ενσωματώνεις κατόπιν στη σελίδα σου.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles