15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα έκδοση i-bank Mobile Banking από την Εθνική Τράπεζα

    Το σύνολο του τραπεζικού κλάδου βίωσε μια ψηφιακή επανάσταση, αρχικά με την εξέλιξη των συστημάτων και συναλλαγών και τη μεταφορά τους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις e-banking πλατφόρμες. Σήμερα, ζούμε το δεύτερο κύμα της επανάστασης αυτής, όπου οι τραπεζικές μας συναλλαγές  εγκαταλείπουν τόσο τα φυσικά καταστήματα όσο και τους κλασικούς desktop υπολογιστές και εξελίσσονται σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορούμε να τις κουβαλάμε κυριολεκτικά στην τσέπη μας, όπου κι αν πάμε. Μιλάμε, φυσικά, για τις mobile τραπεζικές εφαρμογές για smartphones, που μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε συναλλαγές με επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και διαπροσωπικές συναλλαγές.

    Η Εθνική Τράπεζα, με την καινούρια έκδοση της εφαρμογής της για κινητά, το ibank Mobile Banking, κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της προσωπικής τραπεζικής, εισάγοντας εργαλείο budgeting στο app.

    PFM - 1

    Tο νέο Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας συνδυάζει την ταχύτητα και 24ωρη διαθεσιμότητα της mobile τραπεζικής σε ένα αναβαθμισμένο, μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον περιήγησης, με τη νέα λειτουργία προσωπικής διαχείρισης οικονομικών, που δίνει στο χρήστη μεγαλύτερο έλεγχο στη διαχείριση των εξόδων του.

    Η τελευταία έκδοση του i-bank Mobile Banking προσφέρει συγκεντρωτικά στοιχεία για τις κινήσεις και συναλλαγές του χρήστη, αλλά και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, όπως ανάλυση συναλλαγών ανά λογαριασμό ή κάρτα, αυτοματοποιημένη κατηγοριοποίηση συναλλαγών και δυνατότητα ορισμού budget ανά κατηγορία δαπανών και συνολικά, ώστε ο χρήστης να έχει σφαιρική αντίληψη της οικονομικής του κατάστασης, ανά πάσα στιγμή. Και όλα αυτά, πάντα σε περιβάλλον ασφάλειας, χωρίς αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών στο κινητό σας, χωρίς χρεώσεις και με πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα της εβδομάδας, όπου κι αν βρίσκεστε!

    PFM - 2

    Πέρα από την καλύτερη επίβλεψη των εξόδων σας, η νέα λειτουργία «έξυπνης» διαχείρισης οικονομικών σάς βοηθάει να αποκτήσετε καλύτερη «εικόνα» για τις συναλλακτικές / αγοραστικές σας συνήθειες γενικότερα, με αποτέλεσμα να είναι ευκολότερο να εντοπίσετε τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Σύντομα, η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί με υπηρεσία άμεσων ειδοποιήσεων (notifications) για την ενημέρωση του χρήστη για εισερχόμενες και εξερχόμενες συναλλαγές του μέσω λογαριασμών και καρτών ή για όταν πλησιάζει τα επιθυμητά όρια εξόδων που έχει θέσει, αλλά και με υπηρεσία μηνιαίων συγκεντρωτικών αναφορών για τα οικονομικά του.

    PFM - 3

    Η τελευταία αυτή έκδοση του Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει ένα «θησαυρό» δυνατοτήτων στο χρήστη: πληθώρα συναλλαγών, ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών, καρτών, δανείων ή επενδυτικών προϊόντων, πληροφόρηση για go4more πόντους, οδηγίες προς το πλησιέστερο ΑΤΜ ή το πλησιέστερο κατάστημα Εθνικής Τράπεζας, εμπεριέχονται όλα στις υπηρεσίες της εφαρμογής! Ακόμη και δυνατότητα online εγγραφής στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking άμεσα από το κινητό σας, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα!

    PFM - 4

    Έτσι, ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες της Τράπεζας παρέχονται εύκολα και γρήγορα με χρήση του κινητού σας τηλεφώνου, όπου και αν βρίσκεστε!

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα εφαρμογή i-bank Mobile Banking επισκεφθείτε το: https://www.nbg.gr/el/i-bank/retail/mobile-banking

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles